Recenzii

Aseara am ajuns a concluzia ca e foarte posibil ca in urmatoarele luni sa raman fara loc de munca iar principala mea sursa de venit va fi blogu'. Asa ca iar o iau pe urma "blogarilor cu greutate" si voi scrie despre ce carti am citit in ultimul timp si ce filme am vazut. Voi nota cartile si filmele in functie de cat de mult m-au patruns, de aceea voi folosi o scara in centimetri, iar scara e o pula imaginara, sa se stie.

Carti:

1. "Maestru si Margareta" de Mihail Bulgakov.

Asta e o carte care incepe cu inceputul, continua pana pe la jumate apoi pe nesimtite continua pana la sfarsit unde se termina, dupa 550 de pagini.
In aceasta carte mor toti la sfarsit. Pana si Iisus.

M-a patruns destul de mult, ii acord 16 centimetri.

2. "Jurnalul unui batran nebun" de Junichiro Tanizaki

Este despre un mos, batran si cam in varsta care bolnav fiind are nevoie de stimulare sexuala pentru a nu muri. Aceasta sarcina de-al stimula erotic cade in sarcina ( scuzati repetitia) nurorii sale care banuiesc ca era cea mai curva din familie si pe care n-o deranjeaza prea tare.
Pana la pagina 160-180 nu moare nimeni, dupa asta nu stiu ce se mai intampla pentru ca se termina cartea. Cel mai mult si cel mai mult mi-a placut coperta.

Nu prea m-a patruns, ii acord 7 centimetri iar scara e semiflasca.

FILME:

1. Role Models 2008

In filmul asta il gasiti pe Stiffler din American Pie (ala cu "Stiffler's mommmmmmmmm") si pe copilul ala retard McLovin din filmul SuperBad nu de la Steaua plus inca cativa actori. E super caterinca filmul si vi-l recomand noduros.
In filmul asta, la sfarsit mor toti da' nu era pe bune pentru ca jucau ceva gen Dungeons and Dragons.

Ii dau 14 centimetri, ceea e suficient pentru a fi satisfacuti, nu-i asa fetelor?

2. Step Brothers 2008

Nu se compara cu Role Models da' e destul de ok. E despre doi tipi pe la 40 de ani care devin frati vitregi, vor locui impreuna iar ambii sunt destul de retardati, chiar foarte retardati. Cea mai tare faza e atunci cand se bat ei pe peluza iar unu' dintre ei striga "Viol". O alta faza tare e atunci cand unu' dintre ei face "something illegal" cu cumnata celuilalt, "ceva ilegal" se traduce prin "sex anal" ( in anumite state americane sexul anal este ilegal, ceea ce e destul de ironic; adica faci sex anal si mergi la inchisoare unde ......surpriza.....faci sex anal...:))), dar despre lacunele sistemului juridic american vom vorbi alta data, sau nu. )

Ii acord 13 centimetri si doo bile.

Va multumesc pentru atentie si va astept si la alta editie a matinalului "Si laba e suflet"

No comments: