Hinturi

Ok, daca tot suntem in saptamana MOV, mov insemnand Miel-Oua-Vin (cum zice un coleg de-al meu, caruia nu-i dau link ca n-are profil de hi5 si nici blog), o ardem putin cileanu si va dau cateva sfaturi:


1. Daca ai porcusor de Guineea si iti place sa te joci cu el, ai grija ca la un moment dat va face shushu pe tine. Si cachitz. Been there, done that, aseara.

2. Daca vrei sa faci lumina intr-un caz, sa zicem Arestarea lui Becali sau Revolutia de la Chisinau, tot ce-ti trebuie e o ...........lanterna.

3. Daca esti la plaja cu o pisda si va pupati/pipaiti in apa, inainte sa iesi la mal asigura-te ca penisul tau e flasc, nu iesi cu "ierectia" ca rad toti de pe plaja. Been there done that many years ago.

4. Daca adormi pe plaja si esti doar in slip asigura-te ca nu-ti va iesi poola din chiloti in cazul in care vei visa doo negrese care fac sex cu ele. Daca nu te asiguri, eu si Chegue iti vom vedea poola iesita din chiloti si te vom vedea si pe tine dormind fara nicio grija. Cat am ras la faza aia, inca rad ce dreaq si s-a intamplat acum 4 ani.

5. Daca te-ai imbatat si stai la bloc, inainte sa scoti capul pe geam sa borasti, asigura-te ca vecinii de sub tine n-au rufe la uscat. Daca esti la ultimul etaj te-ai ars, n-ai pe cine sa dai vina. Been there done that a few times in my childhood.

6. Daca iti place sa calatoresti cu trenul noaptea, asigura-te ca nu vei adormi sau macar pune-ti un ceas sa sune cand esti aproape de destinatie ca altfel e foarte posibil sa ajungi la Craiova, sa iei trenul inapoi si apoi sa dormi in parc asteptand legatura. Summer of 2003.

7. Daca esti intr-o discoteca la tara, undeva, si simti ca e foarte posibil sa ti-o iei in mufa de la altcineva, cauta-l pe fiul padurarului din localitate, in mod normal e foarte bazat si iti va tine partea in schimbul unei beri.

Am plecat.

No comments: