craci

Eu fiind destul de batran pentru varsta mea (cea mai jmechera fraza construita vreodata)in ultimul timp am inceput sa ma gandesc la copilarie. Cat de pizda era, n-am cuvinte. Tin minte ca atunci cand eram in gimnaziu sau cum sloboz se numeste, avea mari probleme in a ma trezi devreme, trageau parintii de mine ca de caine. Sa mor io daca in momentele alea nu juram ca eu cand voi fi mare o sa dorm mult si-o sa ma trezesc cand vrea putzulica mea semierecta. Toti copiii vroiau sa fie salahori, doctori, oinisti (jucatori de oina), cricketari (prinzatori de greieri) si sarmalagii (degustatori de sarmale), eu vroiam sa dorm.
Acum, mi-am dat seama ca ceva nu e in ordine, dorm mai putin decat atunci cand eram mic. Probabil cineva acolo sus vrea sa faca sex anal cu viata mea. In ultimele zile am tot cutreierat aceasta jegoasa tara si sunt foarte obosit si nici n-am timp, asta e motivul pentru care n-am postat nimic. Vreau totusi sa ma revansez si promit ca voi posta in weekend, da'si maine.

Pana atunci o intrebare: Cum se fut ramele? Au poola, pisda sau cur? Ramele fac sex oral?

5 comments:

rk said...

daca ar face sex oral s-ar inghiti unele pe altele.

Anonymous said...

Cur si gura au ba! Si da fac sex...da nu ca noi, adica putzulica in pasarica!
LOL RK!

VdG said...

Ceva explicatii stintifice nu aveti? Io de exemplu am multa experienta cu ramele, sunt pescar de meserie. N-am vazut poola de rama, decat la undoo, si nici rama care sa ejaculeze cand o bag in carlig. Ce sloboz.........

Anonymous said...

Da sa imi sugi plua, da da aia de rama...si sti ce, your sister didn't complain!

VdG said...

Undoole futu-ti dintii de cocalar :))