Atac la tigan

Singura persoana din lume care nu trezeste in mine niciun pic de compasiune e ..... Florin, zis Naomi in unele cercuri. Dupa cum toata lumea stie, Florin a avut o sesiune de HAIR STYLLING undeva prin Bucale. Bine, nici frizerii aia n-au avut prea multa minte, au incercat sa-l tunda cu foarfeca, io daca eram acolo foloseam piatra de polizor sau flexu'. Era mai spooky. Acum toata lumea ii plange de mila transexualului de origine roma ceea ce nu e bine deloc, deloc chiar :)
Mergand mai departe ca bolile din cur in poola cum ar zice Parazitii, m-am tot gandit la Florin zilele astea si am ajuns la concluzia ca semana foarte bine cu cineva. Da' seamana frate.

Alt tigan care ma enerveaza din simplu motiv ca nu stiu cine e si ce-a facut e Regina R'n'B-ului, ar'an'bi insemnand pentru mine Muie anala, Cristina Fata de Raton Spataru. Pisda proasta cu impresii de mare vedeta.
Asta e atat de proasta incat e sosia lu' Florin. Cat de patetic sa fi frate, cat?

Mesaj pentru Domnul Naomi: N-ai curaj sa te sinucizi! Facem pariu pe ce vrei, iti dau parola de la blog. Hai fa-o te roooooog.

1 comment:

Anonymous said...

:)) Caterincles!