bine mah

stiu ca nu am mai scris dar acum fac o exceptie si incerc sa scriu ceva, cu toate ca sunt destul de beat. Ametzit sa zic mai frumos.

Am ajuns la niste concluzii zilele astea:

- Exista un sat numit BEREVOIESTI.

Raspunsul meu e DA. Io cred ca acolo m-am nascut, da' dupa nastere am fost furat de tigani ca nu eram cuminte si pentru ca faceam laba precoc/e? ..... si m-au adoptat parintii mei (ceva trocuri, fiecare scapa de ce n-are nevoie). Cam asa ceva. Satul ala nu e intrebare, e respuns si actiune. Sloboz. ( e o gluma complicata)

- Acum cateva zile era sa omor un om. Omu' ala avea un copil. L-am cunoscut pe copilul omului pe care era sa-l omor (complicat, e fraze multe si propozitii) si sa ma revansez i-am zis ca-l scot la o pizza. Dialogul a fost destul de simplu: "bah, imi pare rau ca era sa-l sucombez pa tac-to, n-a fost vina mea, ia o pizza." A mancat fo' 2 felii, restul eu, e criza ce sloboz.

- Am avut ceva experinte cu un vibrator azi, chiar era vibrator. Adica era un dildo cu baterii si vibra. De aici, de la experinta asta, am avut cea mai jmechera idee de afacere; vibratorul care ejaculeaza. Cat de pisda ar fi?! Termina femeile (ca doar ele folosesc vibratoare, si gheii care se masturbeaza anal, dar ei nu conteaza ca face secs cu ei) si dupa ce termina ea, sa-i sara pe mufa niste sloboz artificial (aici presupun ca femeile fac sex normal, dar si oral cu vibratorul). Cat de tare ar fi?!! Slobozul artificial poate fi orice; pasat (nu cornel), branza de cangur (e delicatesa in Sugi-mi-melc, tzara in Bestonezia Muiana, continent ) sau crevase protoscopice (asta e cuvant inventat de domnia mea).

Cacat; daca ai citit pana aici te astept de ziua mea sa-ti dau o bere. Asta daca stii cand m-am nascut si-mi faci cadou.

In rest: Muie-n cur.


Tot ce-am scris aici este foarte adevarat, mai putin cuvintele inventate de mine si faza cu lesbiana ghei care a incercat sa-mi faca omleta cu conopoida verde ( nu stiu cum se scrie brocoli/i) Capisci?

Faza cu vibratorul nu implica sex. Mai ales cu el, cu vibratorul. E mai complicat, revin.

Cius cius

1 comment:

7R33Z said...

am citit tot...astept berea. semnat gigel instalatorul solid, nu gel!