ză cueştiăn

Am ajuns la concluzia că uichend-ul ăsta a fost rupt din "Idiocracy". Numai că in loc de electroliţi noi am avut OPTANI. Glumiţe de reduşi.

Uichend-ul ăsta m-am gândit la primele întâlniri avute cu actuala piţi, totul a pornit de la reclamele tâmpite de la Vodafone.

1. Întalneala nambăr oan:

A durat 11 ore. Am băut eu personal fo unşpe pahare de absinth cu suc de mere (verzî). Am stat in Goblin, Caru cu Bere şî în final în Revenge. Ca un gentleman desăvârsât ce sunt am condus-o acasă si atât. Ne-am pupat şi am pus mâna pe nişte picioare scurte ca de minciună.

2. Întâlneala nambăr tu:

Am mers pă la Romană şi vorbă-ciorbă am decis să fumăm un gigi. Şi am fumat, şi mi-a pus mâna pe ........ penis, evident. A durat 13 ore, întâlnirea, nu actiunea de-a atinge melcu.

3. Întâlneala nambăr tri:

Dă asta nu zîc nimic că e praivăt. Şi io-s un gentleman şî nu zîc ce-am făcut.

Şi cam atât dragii moşului. Tot ce vroiam să demonstrez e că vodafone suge grav cu reclamele alea "prima întâlnire mâna pe picior, a doua întâlnire mâna pe picior si pupic, a treia întâlnire .......... "

Acum nu sunt eu genul care să socializeze prea mult on-lain dar sunt tare curios cum au fost întâlnirile voastre, ultimele prime gen. Aşa că scrieţi pă blogurile voastre sau comentaţi.

Şî peste o săptămâna sunt in Vamă la băut şi stat cu cucu în apă. Şi tot neamuzant sunt da măcar am scris cu diacritice. Nu e ciudat că cuvântul "diacritice" nu conţine diacritice?

No comments: