Porcusorul meu de guineea e mai smecher decat tine

.

Poate te intrebi de ce zic o asemenea bazaconie?! Raspunsul e foarte simplu. Pentru ca asa e. Porcusorul pe nume DOI, daca va mai aduceti aminte de el, s-a nascut cu mir in frunte cum ar zice fratiorii nostri mai colorati, mai nespalati si de ce nu mai violenti si mai discriminati.

Incepem prin a vi-l reaminti. Jos e DOI.






Motivele:

1. Procusorul meu de guineea a futut-o pe cel putin una dintre prietenele tale. Sa nu zici ca nu e asa. Aminteste-ti de discutia urmatoare, pe care sigur ai avut-o:

- Iubita, te-ai mai futut cu cineva inainte de mine???
- Da iubitule, cu DOI.


2. Spre deosebire de tine, DOI are un sclav mic care-i da mancare, il curata de cacat si-l spala. Ala sunt eu. Tu n-ai asa ceva, deci DOI e mai smecher.

3. Ultimul motiv si cel mai important e urmatorul. Porcusorul meu de guineea are guma Turbo. Nu n-ai dar ai vrea. Nu-i asa?? Vrei?? Vrei??




Daca e cineva curios guma Turbo e cumparata din Croatia. Stiti cum se zice, trebuie sa te duci in Pula sa gasesti guma Turbo.

2 comments:

Ramona said...

Si mai mult decat atat, Doi are garsoniera lui cumparata din banii "scalvului", pe cand majoritatea dintre noi cotizam din banii proprii ca sa avem unde sta.

Simone said...

Ce mare si frumos s-a facut...:)