Nunta Muta

N-am obiceiul sa scriu despre filme dar aseara am vazut "Nunta Muta" care m-a impresionat pro-fund si trebuie sa-l recomand. Ashea, am mers in Mall Vitan ca omu' ca doar era miercuri si pretul biletelor e rezonabil. Intru in sala (sa-mi bag pula in mortii alora care au facut sala asa mica si-n pizda proasta de la ghiseu care mi-a zis ca am locurile central). In sala ma intalnesc cu o cocalara pe care o stiam de ceva timp. Nesimtita dupa ce ca mi-a zis ca mi-a crescut burta isi mai baga si ghearele jegoase (presupun) in tortilla mea (futu-ti gatu' ma-tii de gnom prost). Asta nu are legatura cu filmul da' trebuia sa ma descarc.
Asa, filmul: e prea tare. Deci poti vedea cateva tzatze, sunt cateva replici memorabile iar actorii, cu toate ca unii sunt necunoscuti (pentru mine), joaca excelent si cica e inspirat dintr-o poveste adevarata ( ca si Star Wars, Stapanu' Inelelor si Finding Nemo). Din filmul asta singura chestie care a lipsit a fost o laba, evident facuta mie de pitzipoanca cu care am fost. Daca se intampla si asta sa mor daca nu-l mai vedeam o data.

Recomandare Cer Senil: "Du-te-n sloboz la Nunta Muta"

1 comment:

Anonymous said...

Pai baaa...sti de ce e film romanesc si e si bun (daca chiar zici ca ti-a placut) it's made by Malaiele...si nu de Sergiu Nicolaiescu...
:))