Sa sugi pula Minodora..........la maxim

Iar am mi-am facut sange rau aseara. Trebuie sa renunt sa ma mai joc cu telecomanda si sa dau ca muistu' pe Antenele Pulii. Ashea, era o emisiune cu "vedete" printre care si Minodora. Cum n-o stiti pe Minodora?! E vaca aia umflata, proasta, partial tiganca, manelista, imputita. V-ati adus aminte? Foarte bine. Alt invitat, de la Caransebes, Fernando, pula aia de om care a scos o manea gay. Asta nu era in studio dar se vedea foarte bine pe un ecran din platou de acolo.

Bai manca-v-as a inceput Minodora Pulii sa faca misto de bietu om, radea ca vaca si se dadea foarte inteligenta pe acolo. Da' a ras 20 de minute incontinuu si simteam cum imi plesnesc arterele. Nu zic ca nu era loc de facut misto da' in mortii ei de umflata, ea s-a gasit? Imi venea sa sun si sa-i bag pula-n gat da' n-aveam credit pe telefon :).

In momentul de fata, Traistariu nu mai este pe locul 1 pe lista mea de "must kill" sau "must do something to never see them again", a trecut pe 2 si i-a cedat locul tigancii imputite de Minodora. Asta e atat de grasa incat nu am gasit nicio poza pe tot internetu' in care sa incapa toata, am gasit numai poze cu mufa ei de cur indonezian.
In concluzie, Minodora FELATIONE ANALE.

No comments: