Despartire anala

Pentru inceput trebuie sa precizez ca atunci cand eram tanar, pe la 15-16 ani imi facusem un obicei din a avea prietene, amice mai mari decat mine. Asta a fost un lucru bun pentru ca pana in clasa a 10a aflasem deja toate tehnicile de masturbare la femei (care nu sunt ca la barbati). Ultima fata cu care am umblat, beat si vorbit ca dobitocii mi-a povestit o chestie care m-a facut sa-mi dau seama ca femeile e rele.

Fata, care era destul de draguta, avea o gramada de pularai care umblau dupa ea, dar niciunul nu era atat de disperat ca Pularaul Sef (sa-i zicem). Asta era atat de disperat incat toata ziua o suna pe asta, mergea dupa ea la discoteca, ii zicea tot timpul ca vrea sa fie cu ea si alte chestii de ratat. Fata, ajunsa la capatul rabdarii il cheama p'asta la o "intalnire" si pune la cale un plan sa scape de el. Merg ei in curtea unei scoli, era destul de tarziu deci foarte intuneric. Aici ala insista cu "cerutul prieteniei" , asta nu vroia sa auda si chiar i se parea retardat ca cineva de 18 ani sa "ceara prietenia". Cum stateau ei prin curtea scolii, femeia zice ca face pe ea. Pularaul Sef nu zice nimic, se mai pisa si femeile, gandea el.
Se ridica tipa, merge 2 metri si isi da pantalonii jos, cu tot cu chiloti. Pularaul se uita ca la felu' patru la curu' asteia. Femeia spre surprinderea lui nu incepe sa se pise ci incepe sa faca caca. Asta cand vede pleaca, fara sa zica nimic. Nu a mai zis nimic pana in ziua de azi.

Cred ca e si asta o modalitate de a scapa de cineva, cel putin mie mi s-a parut geniala. Ce e si mai "genial" e ca tipa, care s-a cacat in curtea scolii, e in momentul asta profesoara. De franceza.
Cam ironic.

Da, m-am intors dar de Craciun tot nu vreau sa vorbesc. Va pupa tata.

2 comments:

Cage said...

Merdre cum ar zice francezu !

urban viole(n)t said...

Eu am avut un prieten care era curios sa vada cum se caca o fata. De ala nu s-ar mai fi scapat. Oricum, mult tupeu inteligent pe ea.