Sa sugi pula domnule Traistariu

Aseara intr-un moment de ratacire si maxima plictiseala ma mananca in cur sa dau pe ProTv la Happy Hour. In mod normal nu fac asta ca-mi creste tensiunea cand il vad pe Maruta si pe toti redusii pe care el ii promoveaza. In fine, invitat la Maruta Cap de Putza e nimeni altu decat Mihai Traistariu Pulii. Acest "sopran" zice ca si-a inregistrat numele la OSIM astfel nimeni nu-l va mai putea folosi niciodata fara sa-i dea lui bani (sau muie). Zice si de ce a facut asta: "M-a sunat un tip din Timisoara pe care il chema tot Traistariu si imi zice ca are un copil pe care il cheama Mihai Traistariu si daca sunt de acord ca el sa scoata un album care sa numeasca "Mihai Traistariu". Eu i-am zis ca nu se poate ca am numele inregistrat la OSIM, cu toate ca nu-l aveam (face o pauza si baga un ras de castor homosexual). A doua zi m-am dus imediat sa-mi inregistre numele." zice Lesbianu' varandu-si o mana in cur. Maruta il intreaba de ce nu e de acord sa scoata baiatu' album cu numele "Mihai Traistariu". Homosexualu' cretz ii zice: "Pai de ce? Sa castige el bani de pe urma numelui meu!?"
Aici eu am luat-o razna si am inceput sa ma cert cu televizorul si cu mortii si ranitii sopranului. Cum mortii ma-tii e numele tau, futu-ti gatu' ma-tii de gay imputit!?
De ce nu intregistreaza la OSIM si sintagma "gay prost cu Porsche mov" sau "ma fut in cur cu maidanezii" ca tot el le-a lansat.
Daca pe mine, doamne fereste, ma chema Mihai Traistariu ma duceam si il bagam cu capu' pulii sub porsche-ul lui mov si treceam peste el, inainte si-napoi.
Frate el mai zicea ca vrea sa-si faca un brand "Mihai" si ca deja a intregistrat la OSIM "Mihai Hotel", "Mihai SUGE Pula", "Mihai se fute-n cur" si multe altele.
Pe mine daca ma chema MIhai ma duceam si ii taiam pula si i-o bagam in cur dupa ce o ungeam putin cu Picatura.
Acum daca te cheama Mihai te-ai dus pe pula ca nu poti sa-ti faci nici shaormerie ca are Traistariu numele inregistrat.

Am si citit azi ca a avut o relatie cu unu' Tarky (ce nume de gay) da' nu ma mira.

4 comments:

Anonymous said...

Foarte tare frate...bine zis...imi place ca ai scris-o asa cu suflet, se vede ca te-a "deranjat" muult. ;)
...PS: laba asta chiar are porshe MOV?!?!?!?! Eu pe cuvant daca il vad pe strada, crede-ma ca nu stiu daca o sa ma pot abtine sa nu-l scuip intre ochi, macar!...:)) vb de asta si am ca cuvant de verif "FLUNC"

VdG said...

Da frate asta are porsche mov. L-a cumparat alb si l-a vopsit el mov in sloboz.

Unknown said...

confirm si eu faza cu masina lui mov. e poza pe hi5 cu ea.
PENAL.FELICITARI PENTRU BLOG E DEMNTIAL. IMI PLACE.

VdG said...

da' merci.