Blog meet

Las la o parte indatoririle mele de consultant si doresc sa aduc in discutie un fapt intresant, pe care il observ tot mai des. Unii bloggeri, mai mult sau mai putin cunoscuti, organizeaza tot felul de intalniri intre ei si discuta despre trafic (de vizitatori) si alte chestii care pe mine ma lasa rece. Dupa ce se intalnesc, ei bloggerii, si discuta toate cacaturile legate de bloguri, fiecare posteaza in ziua urmatoare poze si dau linkuri catre ceilalti participanti la meeting, care si ei vorbesc si posteaza aceleasi chestii. Uite asa iti futi buna dispozitie in ziua respectiva.
Nu-i bai, daca ar fi organizat vreun seminar la care sa se discute chestii interesante, sa se lanseze dezbateri, conferinte, la care sa participe pula mea specialisti ar fi interesant dar sa te duci la bar cu inca cativa bloggari, sa bei o bere (ca nu e bani de mai multe) si apoi sa ai pretentia ca aia/ala a fost bloggers meet sau cum slo' s-o chema, ehe, atunci nu mai e asa simplu cum crede lumea.
Sa-mi bag pula (scuzati linbagiu) daca nu fac si eu bloggers meet diseara! Asa ca io, andrei (care n-are blog) si inca cativa prieteni (care nici ei nu au blog) mergem sa ne facem puleti in Revenge. Sambata dupa ce-mi trece mahmureala voi posta poze, voi discuta despre importanta intalnirii avute, despre decizile luate si despre ideile ce vor fi puse in practica pentru a monetiza blogul. Si bineinteles ca voi da linkuri catre paginile de HI5 ale participantilor la blogmeet, daca nu au bloguri, ce vina am eu, sloboz!?
Aaaaa, si mergem fara pitzipoance, le-am mintit ca e blogmeet pentru baieti si ele trebuie sa shada acasa, adica sa nu mai shada pe capu' nostru :).
Si asteptam alti participanti la blogmeet, ca unde e mai multi discutiile sunt mai savuroase ( a se inlocui discutii cu bere si e cu sunt) si cam atat. MUIE-N CUR.

P/S: stilul asta de scris foarte incalcit si cu propozitii care n-au cap-coada e marca inregistrata Cer Senil. Nu incercati sa ma copiati. Pupu

2 comments:

Anonymous said...

Draga redactie a minunatei emisiuni "Am intalnit si labari fericiti" am o problema, pula mea este stramba(spre stanga) iar sotia mea este ingrijorata sa nu fie vre-o boala ereditara(eu i-am spus ca s-ar putea sa fie de la laba), noi suntem oameni simpli de la tara si nu stim prea multe despre sex, este considerat subiect tabu icisha la noi(inafara de cel cu oi, gaini, curci si capre) si dumneavoastra cum aveti o experienta vasta in acest domeniu stiu sigur ca o sa ne puteti ajutati. Va multumim. Ionel Maracine din Arges, judetul Cluj.

7R33Z said...

dak aflam mai devreme de blogmeat (sic!) cred k aterizam si eu prin revenge aseara...dar asa,am stat acasa sa monitorizez traficul...:-"