Raspunsuri #3

Dragi cititori, se pare ca schimbarea profilului acestui slo'blog m-ajuta sa comunic mai bine cu domniile voastre. Cum era de asteptat tot mai multi cititori ma intreaba verzi si uscate! Astazi m-am oprit la Marcela si la A. din Salaj City.

Marcela, Sfantu gheorghe, 13 ani intreaba: Am sifilis, vrea cineva?

Draga Marcela,

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ai ajuns in aceasta situatie. Presupun totusi ca esti fata pe care Costelus si prietenii lui au "crapat-o" pe terenul de folbal de langa discoteca fara zgarci pe pula.
Raspunsul meu e simplu, nu vreau sifilis dar ma bucur ca ai gasit pe cineva care a vrut. iti recomand sa te infectezi cu SIDA si sa dai mai departe la foarte multi oameni, de toate varstele si etniile si vei aparea constant in "Libertatea".
Si nu uita "Sharing is careing"

A. din Salaj City intreba: Deci eu sunt total nedumerita.....daca eu ies in oras fara prietenul meu pentru ca el este mai departe de mine (adica in alt oras)....si ies cu un alt baiat sa zicem....care nu este pretendentul meu sa zicem (iar).....inseamna ca il insel ? ... eu cand cred ca il insel defapt nu il insel ,dar fix atunci in insel si fara sa imi dau seama ca il insel.Corect? .

Draga A. din Salaj City,

Te rog pune-ti la punct sintaxa ca m-ai bagat in ceata de tot. Din cate am inteles problema ta e foarte complexa si voi incerca din rasputeri sa-ti dau un raspuns pe masura.
In primul rand trebuie sa-ti zic un secret, daca prietenul tau nu afla ca tu ai iesit in oras cu cineva e ca si cum nu s-ar fi-ntamplat. Asta daca nu ai tu remuscari, ca bovina, si te apuci sa-i zici.
Dar ipotetic vorbind, daca iesi in oras cu cineva care nu e pretendentul tau si tu nu esti pretendenta lui, si cat timp sunteti in oras nu va angajati in niciun tip de relatii sexuale fie ele normale sau paranormale, e ok. Nu-l inseli.
Dar daca in timp ce esti in oras, partenerul (care nu e pretendent) iti propune sa va bagati sticle de Cola 0,25ml in vagin respectiv anus si sa va filmati,si tu accepti zicand: "de mult vroiam sa fac asta", e putin ciudat si cred ca trebuie sa consulti un psihiatru.
Sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti transmit, POTI FACE ORICE ATATA TIMP CAT PRIETENUL TAU NU AFLA, IAR DACA FACI, FILMEAZA-TE SI TRIMITE FILMULETUL PE ADRESA REDACTIEI.

Dragi prieteni, acilisha se incheie o noua editie a emisiunii "AM INTALNIT SI LABARI FERICITI" Multumesc pentru atentia acordata. MUIE-N CUR

1 comment:

Anonymous said...

Pe bune de nu blogul tau a devenit si mai tare de cand cu emisiunea asta "Am intalnit si labari fericiti", tine-o tot asa! RESTECP!