The NOT jokes

Inainte de toate vreau sa-l felicit pe nea Barack pentru castigarea alegerilor si sa-l rog sa faca ceva cu criza asta financiara ca nu mai imi ajung banii de bautura. Stiu ca ma citeste, el si Freddy Mercury ma au la Favorites.


Ma gandeam ieri la politicienii nostri si mi-a cazut fisa aia mare, am realizat de ce nu fac nimic pentru noi si de ce nu-si tin promisiunile. E foarte simplu.
Stiti voi faza din "Borat" cu NOT jokes, cand cazacu' nostru nu stia exact cand sa zica "NOT", zicea cand prea devreme cand prea tarziu. Asa sunt si politicienii romani, zic: "promit c-o sa lupt cu coruptia si cu Ma-fia" si dupa alegeri zic "NOT". N-ai ce sa le faci, macar au simtul umorului dezvoltat.
Hai sa le facem si noi gluma asta, daca vine cantidatul la tine si te intreaba daca-l votezi sa-i zici:"bineinteles, sunteti idolul meu si sunt convins ca o sa faceti treaba buna, de aceea o sa va votez" si cand sunteti in cabina de vot ziceti "NOT".
N-au ce sa va faca, macar aveti simtul umorului.

4 comments:

Cage said...

Ah daca mai traia Marthin Luther King, isi vedea si el visul cu ochii. Nu ma impresioneaza prea mult victoria lui Obama, insa am asa un sentiment pozitiv ca "marea natiune" i-a luat-o la muie !
Au un presedinte Negru =)) Cei mai mari rasisti din lume, paradoxal, au un presedinte negru. Genial !

VdG said...

They hit rock bottom sub Bush, mai rau nu cred ca o sa fie.
Pana la urma toti suntem rasisti, plus ca nu au avut ce sa aleaga. Repubicanii au ales initial intre Hilary si Obama (mai bine negru decat femeie) iar americanii au ales intre un negru si un mos senil (mai bine negru decat mos).

Primul banc cu Obama:

La Poarta Raiului, un tip batea cat putea in porti, Sf. Petru nervos se duce si deschide. Il vede pe asta si-l intreaba:
- Da' tu cine esti mah?
- Aaaa, eu sunt Barack Obama, presedintele SUA.
-Cand ai fost ales ca nu am auzit de tine?
- Acum 5 ore.

Anonymous said...

Sti acum poti sa zici ca americanii lucreaza la "NEGRU"...
:))

Anonymous said...

greseala in nume...