Du-te bah la vot

M-am razgandit, o sa merg la vot duminica. Sper sa mearga cat mai multi! Nu vrei sa votezi? Atunci stai acasa si lasa-l pe el sa voteze in locul tau.



Intrebare: el da muie sau ia?

6 comments:

Unknown said...

el voteaza de doua ori...:)

Anonymous said...

Frate in primul rand e naspa poza in plm, in al doilea rand pe cuvantul meu cand am vazut prima oara poaza pt o fractiune de secund am crezut ca esti tu ba Ilie, fara suparare! Si da tre sa mergem la vot, pt ca daca nu procentul ramas si-l impart labarii aia cum vor ei intre ei, deci nu e bine ca atunci ai cam votat degeaba!

VdG said...

Frate, daca puteam sa fac asta.......:)) Nu mai zic nimic, imi ies vorbe dupa.
"Du-te bah in plm la vot" trebuia sa scriu, si sa fie si o campanie la TV la fel. Pula mea, toti retardatii candideaza si toti retardatii voteaza, cei "destepti" dau vina pe lipsa de optiuni si nu merg la vot (asa am facut si eu, nu vreau sa par ipocrit). Da' cum e posibil sa decida altu' in locu' meu si dupaia sa mai am pretentia sa mearga ceva bine in tara pulii. Macar zic ca io l-am ales, io il omor (sau fut) Imi bag pula, io votez (asta trebuia sa fie in clipu' ala de la tv)

Cage said...

Aia care o sa iasa castigatori, oricare ar fi ei, au acelasi skill ca baitu asta din poza, isi sug pula singuri, isi umplu gura cu sloboz si api ne scuipa pe noi in ochi, asa ca... Nu multumesc ! Nu vreau sa influentzez populatia, dar varianta asta cu uninominalul nu mi se pare cea mai fericita. Wtvr, am tot votat, am buletinu plin de stickere dalea cu stampila si degeaba, de data asta incerc si varianta cealalta NU MA MAI DUC!

urban viole(n)t said...

Aiii...aici avem un roman fericit!:)) N-are nevoie de nimeni in afar de el pentru asta! Partea buna e ca poti sa ii stangi mana fara frica, ca el nu e prieten cu Manuela( mana dreapta de lucru manual), ci cu Orala.:))

VdG said...

Decat Onanist mai bine Oralist, sau cum zicea Bogdan, pe care voi nu-l cunoasteti, "lua-mi-ai fatza-n pula"