De ce e bine sa bei

In urma unor foarte relevante experimente pe care le-am efectuat de-a lungul timpului si la care s-au folosit cantitati industriale de alccol am ajuns la urmatoarea concluzie:

E BINE SA BEI pentru ca:

- iti antrenezi neuronii, cica dupa o betie iti mor 2000 de neuroni, in concluzie cei mai puternici rezista. Eu am neuroni campioni, cu toate ca am mai putini decat un redus care nu bea.

-te crezi invincibil, eu cel putin cred ca pumnul meu e mai tare decat o oglinda si un perete iar capul meu se poate lovi fara probleme de un zid.

-nu simti durere, dar raman semne.

-esti foarte bun dansator, la stilul tau personal, inventat spontan.

-toate grasele par atragatoare, cu toate ca nu sunt, cateodata sunt chiar grasi.

-iti faci foarte multi prieteni cu care n-o sa mai vorbesti niciodata, deci n-o sa te supere niciodata.

-incepi sa formulezi cateva teorii pe ora, plecand de la fizica cuantica si terminand cu evolutionismul, partea proasta e ca le uiti pana dimineata.

-daca esti cu o pitzipoanca, o vezi ca-si misca buzele dar nu percepi niciun sunet, e ca si cum ai pus-o pe MUTE.

-iti plac iepurasii si pisicile si alte chestii dragalase pe care nu le observai inainte.

-dai mai mult la buca si dupa adormi instantaneu, it's like double the fun.

-ai scuza daca faci ceva gresit, mai putin daca faci caca pe tine.

Experimentele continua!!

5 comments:

La Mosor said...

Eu nu consum alcool deloc, asa ca, daca o sa ne intalnim vreodata si imi oferi o bere, nu raspund de faptele mele in cazul in care ma convingi sa o beau. Nici shampanie de Revelion nu beau. Neuronii mei se duc pulii de suflet prin alte metode strict secrete. Respect pentru puscariasii care isi bat cuie in cap!

VdG said...

Si bile-n pula as putea adauga :)

7R33Z said...

foarte corect...doar k mie mi se intampla toate fenomenele astea...tot de la alte experimente cu alte substante...mai mult sau mai putin secrete...de la alcool devin cel putin penibil...dar ideea e aceeasi, am o scuza, eram beat!

VdG said...

Bai, nu stiu cum sunteti voi da' alte chestii nu mai consum. Si cand am consumat nu prea aveau efect asupra mea. De unde si faza cu neuronii campioni care sunt facuti sa reziste, sa reziste, sa reziste, sa reziste. Unii sunt penibil si cand sunt treji da' n-au scuza :)) fraierii........

Scârbosu' said...

frate.....eu cand sunt beat .... ca n-am bani de iarba ,( ce e aia??? pot sa fumez fanu sau cocenii lu bunica-mea??) mie nu-mi plac grasele, in schimb cred ca pot sa invat limba franceza intr-o noapte si ma gandesc la tactica de lupta a rusilor din afghanistan in '79, evident sunt mai iubaret cand sunt beat si imi vine sa ii spun si fostei si actualei prietene(care n-o am ), ca le iubesc .... si daca e sa vomit , nu zic ca sunt beat.....umflu duma cum ca "m-au deocheat , sa-mi bag pula si tre sa imi descante bunica-mea".....simplu ca buna dimineta dupa o noapte crancena.....