Am intalnit si labari fericiti

Dragi cititori, dupa lungi sedinte de brain-storming cu staff-ul meu (adica vreo cateva sute de persoane) am ajuns la concluzia (eu am ajuns ca cei din staff-ul meu este prosti) ca numele rubricii trebuie sa fie "Am intalnit si labari fericiti". Mi se pare foarte potrivit si sunt ferm convins ca va regasiti in el (in nume, nu in staff).
Revenind la oile noastre, am primit o scrisoare foarte interesanta de la un cititor fidel si voi incerca sa-i raspund.

Ionel Maracine din Arges, judetul Cluj intreaba: "Draga redactie a minunatei emisiuni "Cine are batrani sa-i violeze", am o problema, pula mea este stramba(spre stanga) iar sotia mea este ingrijorata sa nu fie vre-o boala ereditara(eu i-am spus ca s-ar putea sa fie de la laba), noi suntem oameni simpli de la tara si nu stim prea multe despre sex, este considerat subiect tabu icisha la noi(inafara de cel cu oi, gaini, curci si capre) si dumneavoastra cum aveti o experienta vasta in acest domeniu stiu sigur ca o sa ne puteti ajutati. Va multumim."

Draga Ionel si toata familia ta,

Vrea sa-ti spun ca eu NU am experienta in ale sexului cu oi, gaini, curci si capre. Eu prefer animale care pot fi dresate, senzatia e deosebita si dupa cum probabil stii dresajul presupune invatarea unui animal sa faca anumite lucruri, imagineaza-ti ce le-am invatat eu sa faca!
Mergem mai departe, problema ta e relativ simpla. Tin sa te anunt ca putza ta indica ESTUL. Este adevarat, s-a vazut cazuri in care o putza sa fie defapt busola.
Acum probabil te intrebi cum am ajuns la concluzia asta, draga Ionel si toata familia ta, a fost foarte simplu; prin eliminare!!!
1) nu poate fi de la laba pentru ca din analiza grafologica a scrisului tau am dedus ca esti dreptaci, deci laba o faci cu mana dreapta. Daca era de la laba putza ta trebuia sa fie indreptata inspre dreapta.
2) nu poate fi de la sexul cu animale. Toata lumea stie ca atunci cand belesti o capra sau un alt animal nedresabil putza intra in vaginul animalului transversal, paralel cu coloana vertebrala. Si iti zic eu ca nu exista coloana vertebrala indreptata spre stanga.
Acum ma gandesc sa-ti indic o metoda prin care putza ta sa-si revina. Stii care e cel mai mare dusman al busolelor? Iti zic eu, magnetzii!
Iti recomand un implant de magnet in buric si sa-ti bagi niste bile in putza. Conform legilor fizicii, putza ta, cand va intra in erectie isi va schimba directia si va indica NORDUL, cum este normal.
Totusi, partea proasta e ca te vei cocosa putin daca ai plombe in gura iar din cauza magnetilor nu vei receptiona cateva posturi de radio transmise pe unde scurte si foarte scurte. Multumesc pentru increderea acordata si te mai astept.
De incheiere: Oameni buni, nu mergeti la vot, mergeti sa va bagati bile-n pula.
MUIE-N CUR.

2 comments:

Anonymous said...

Draga redactie a aceste mirifice emisiuni, nu stiu cum sa va multumesc, pt ajutorul acordat. Am facut ezact cum mi-ati spus si acum totul este bine. Cea mai incantata de rezultat este sotia. Va multumesc mult!

Anonymous said...

Saru' mana! numele meu este leana dar concubinul meu ma alinta lenuta.cand vrea sa ma sodomizeze ma alinta si mai frumos,imi zice: "fa lenuto,vino in coa' sa te fut in cur".deci,asta nu ar fi o problema,dar eu am hemoroizi si ma ustura in cur la propriu.mi-a zis o baba d-aici din sat sa folosesc metoda traditionala cu margarina,dar p-aici nu prea se gaseste margarina,am incercat cu unt.Nu merge.Ce sa fac?