Alte raspunsuri

Dupa cum va spuneam ieri, am primit cateva zeci de milioane de intrebari pe adresa redactie, nici ziua de azi nu a fost mai diferita. Posta Romana a lucrat doar pentru mine. Am selectat cateva intrebari la care voi incerca sa raspund.

Costel din Comuna Butucu de Jos intreba: Am ciuperci la pula ca am futut o zdreantza d-aici din sat, o fi da la ia? Am handralito cu inca doi baieti pe terenu de folbal din spate de la discoteca fara zgarci pe pula ca nu avea la bufet. Cu ce vasilina sa ma dau ca sa treaca?.

Draga Costelus,

As vrea tare mult sa te ajunt dar din pacate nu mi-ai dat destule informatii, as vrea sa stiu daca se poate ce fel de ciuperci ai la pula. Sunt ciuperci otravitoare gen Amarita muscaria, Amanita phalloides, Cortinarius orellanus, Boletus satanas sau ciuperci comestibile gen Lepista Luda, Boletus Edilus, Craterellus cornucopioides sau poate ciuperci halucinogene ca PSILOCYBE, Amanita Muscaria. Pai atunci nu mai e asa simplu cum crede lumea.
In lipsa de informatii iti pot da un singur sfat: sa nu cumva sa incerci sa-i dai muie unei fete daca ciupercile de pe pula ta sunt halucinogene, you neva' know what can happen, si inceraca sa cumperi zgarciuri de la Matache Macelaru', nu de la bufet, he he.

O cititoare intreaba, sa-i zicem R. din Crangasi: Am si eu o intrebare: daca prietenul meu face laba de 3 ori pe zi in conditiile in care are prietena(adica eu),si pe el il cheama A. si e din Turnu Maguerle si are un prieten pedofil...m-am pierdut in detalii si am uitata ce vroiam sa intreb! A,asa laba de 3 ori pe saptamana pardon(zice el),dauneaza la creieri?Ca are un comportament cam ciudat cateodata,asa mai de redus.Multumesc anticipat!.

Draga R. din Crangasi,

In loc sa te intrebi daca e normal sa faci laba de 3 ori pe zi ar trebui sa te intrebi de ce face laba. Din experienta mea (de consultant, nu de labar) iti pot zice ca principalul motiv al labei este ca femeia, tu in cazul vostru, nu face suficient sex anal in cur. Si tin sa te anunt ca laba nu dauneaza la creieri dar poate duce la orbire, cresterea parului in palma, gripa, bronsita si TENGURITA, Dar nu in ordinea asta. Comportamentul de redus de care imi vorbeai se datoreaza in mare parte faptului ca prietenul tau este complexat ca are putza mica si incearca sa scape de acest complex pozand in dezaxat mintal cu barba si plete. Sper sa-ti fie folositoare sfaturile mele. Lasa-te sodomizata, peace.

Un Ciprian din Costangeles intreaba: Buna eu sunt gay si am o problema, cate odata cand vad o femeie am erectie si nu stiu de ce, iar iubitzelul meu se supara si ma bate cu bestialitate cu pumnii si picioarele, dar mai ales cu bestialitate, si nu stiu ce sa fac. Este normal, pot face ceva, poate nu sunt gay? Va rog sa nu imi ocoliti scrisoarea, sunt foarte disperat dupa ajutor. Va multumesc anticipat..

Draga Ciprian,

Zici ca esti gay si ai o problema, tin sa te anunt ca daca esti gay ai mai multe probleme. Dar nu despre asta vreau sa vorbesc. Ciprian, faptul ca ai un iubitel care te bate cu bestialitate dupa ce te fute te face gay, deci nu-ti mai pune atatea intrebari. Faptul interesant este ca ai ierectie cand vezi o femeie, dar daca vezi mai multe mai ai ierectie? Daca acest aspect nu e relevant iti pot spune motivul pentru care ai erectie; tu defapt cand vezi o femeie aceasta imagine se transmite subconstientului tau, dar el vede defapt momentul in care acea femeie a fost zamislita (if you know what i mean), partida de sex salbatec dintre mama si tata. Tu fiind gay presupun ca e normal ca si subconstientul tau sa fie gay! Deci tu vezi defapt un barbat care da la buca si asta te egcita.
Iti mai dau un sfat, incerca sa-ti rezolvi problemele cu iubitul tau sau incerca sa-ti bagi bile-n pula. Multumesc

Asta a fost tot pentru azi dragii mei cititori, va astept in continuare cu intrebari. Promit sa le citesc pe toate si voi incerca sa raspund celor mai interesante dintre ele. Va pup si va urez traditionalul MUIE-N CUR

2 comments:

Anonymous said...

hai frate...acum am verif word "handi" :)) mah...daca e comperci alu` cinogene io zac sa figi cu ele la iarmaroc sa le dai ca vrea astia sa le interzice ca cica de duci pe pula de la ele...iote: http://www.hotnews.ro/stiri-international-5130294-olanda-interzice-ciupercile-halucinogene-incepand-1-decembrie.htm

La Mosor said...

Marcela, Sfantu gheorghe, 13 ani

Am sifilis, vrea cineva?