a venit vara

Lucru dreaq mah oameni buni, nu se mai fac fetele cum se faceau odata.

Acum ceva ani, tocmai terminasem clasa a 10-a, un coleg/prieten imi zice ca pleaca la mare sa munceasca. Eu cand am auzit asta deja eram extaziat, prin capul meu au trecut nspe mii de lucruri simulatan; plaja, pisde, bere, bani, 12 765 pisde.
Ii zic ca vreau sa merg si eu ca trebuie sa am grija de el sa nu pateasca ceva, ca dupaia nu mai aveam de cine sa fac caterinca toata ziua, hihihi. Treaba buna, eram doar 2 ceea ce era cam ghei, asa ca il convingem pe Chegue (alt prieten) sa mearga cu noi la mare. A doua zi, ziua in care implineam 17 ani, eram in tren, destinatia Cost Angeles.

Ajungem pe litoral, cautam de munca in Mamaia (ne tinea experienta) si bineinteles ca nu gasim. Coboram putin standardele si mergem in Eforie Sud unde surprinzator gasim din prima incercare. Vorbim cu patronul unui restaurant:

- Buna, noi vrem sa muncim. Aveti ceva de munca pentru un baiat foarte frumos si astia 2? zic eu, of course
- Ce vreti sa faceti?
- Pai noi am mai lucrat ca ospatari, astonauti si bucatari (not) si tot asta am vrea.
- Bine, va angajez ca ajutor de ospatari. Aveti cazare, mancare si bani.
- Uhm....prea pizda. Cand incepem?
- Pai azi, mergeti lasati-va bagajele si incepeti.

A uitat sa ne zica ca inainte de-a fi ospatari trebuia sa-i construim un restaurant (pe bune). Asa ca am inceput sa caram betoane vreo doo saptamani, i-am facut instalatii sanitare si alte veceuri. Singura asemanare cu ospataria era ca si aici serveam ceva; serveam betoane unuia care plm stie ce facea cu ele si mai serveam puiuti de somn pe unde apucam.
In fine, dupa doo saptamani de betoane restaurantul era gata si incepem sa fim ospatari. Serveam niste elevi veniti in tabara; dimineata, la pranz si seara. Dupa 2 zile am ajuns la concluzia ca ne placea mai mult la betoane. Singura parte buna ca ospatar la circuit inchis (asta e un termen specific, nu ma astept sa-l intelegeti) era ca erau o gramada de pisde venite in tabara si care vroiau sa faca sex cu mine (not really). Una dintre pisde (aici vroiam sa ajung) se tot ruga de mine sa ies in oras cu ea. Incerc sa-i explic ca eu sunt rupt in gura de oboseala si ca nu-mi plac plimbarile.
Ea zice ca-mi da bere sa beau, in gura. "Opaaaa, m-a ginit fraera" zice mintea mea in gandul ei. Deci, ies cu ea prin Eforie si ne plimbam cateva ore. Incepem sa vorbim si imi zice ca e la liceu la plm nusht ce profil, de parca ma interesa, ca are parinti si nusht ce mai are ea (sloboz). Toate bune si frumoase.
End of story.

Dupa vreo 2 ani ma intalnesc cu cineva care o cunoastea p'asta, imi zice ca e bine, e fericita, TOCMAI SE PREGATESTE SA DEA CAPACITATEA!!!!!!. Asta dupa 2 ani de la plimbarea noastra.
-BAH ESTI PROST? CAPACITATEA? IO AM IESIT CU UNA CARE ERA IN CLASA A SASEA??? SI NU MI-AM DAT SEAMA?
- Da coae, esti pedo-dildo.
- Ce plm inseamna pedo-dildo?

Explicatie: Asta parea mai mititica ashea, da' nici sa fie a shasa. Plm, avea tzatze (destul de mici intradevar) si vorbea despre pula si alte chestii.

Explicatie 2: pe timpul meu, cand eram eu mic, mic, fetele nu erau asa dezvoltate, iti dadeai seama cati ani au. Pai frate, acum copiii parca mananca Shtevie anala si plm la conserva, cresc ca dobitocii inainte de termen.

Muie celor ce s-au dezvoltat prematur.

6 comments:

Anonymous said...

Super tare povestea! ;)

Anonymous said...

O stiu si eu pe gagica aia, am cunoscut-o cand era a 7-a. Acum e prezentatoare la concursuri dinalea idioate (sunati acum!)
A povestit intr-o emisiune de unu, ospatar-betonist care l-a cunoscut la mare, cica ea vroia sa-l futa da el era timid si virgin!

Anonymous said...

Haaaahahahaaaa...Cage VS. Ilie 1-0

VdG said...

Cusca, cusca ...... fraere, eram in clasa a 11-a deci futusem o gramada de pisde (trei) si pe toate le-am platit.

rk said...

:))))exxxtraordinara relatare

7R33Z said...

=)))))
(adică mă tăvălesc pe jos de râs, morţii lor de emoticoane!)
bă, ştiam eu de ce tot vin p-aici...
lasă, stai linistit...zi mersi că nu ai babardit-o şi pe ea şi pe prietena ei cea mai bună, ca a doua zi să vă caute parinţii cu furci şi topoare să vă pună brăţari d-alea gemene...am auzit eu cazuri...:-" (adica acum fluieram a pagubă cu subânţeles)