User generated content

Sa fiu in pas cu blogosfera, d'aia am ales titlu ala.

Am facut niste poze pe care nu prea le inteleg. In prima se observa un Matiz Q7, foarte cochet, ceva imbunatatiri gen, roti, aer in roti, vopsea, ceva praf, stopuri si antena radio. Cred ca e full options.
Am gresit, poza o inteleg, nu inteleg pe omu' care a lipit Q7 acolo. Sa zicem ca ajungi in Cucuietzii Antemergatori din judetul Craiova, aici sigur exista o persona ca a auzit de Q7 da' n-a vazut in viata lui. Cand va vedea Matizu' Q7 incepe sa-si puna intrebari: D'asta conduce Tanti Udrea? De ce aveam impresia ca e mai mare?
In orice caz, va fi foarte impresionat si le va spune tuturor ca a vazut Q7. Pe om sigur il cheama Stan Zbirlici si shade in capu' satului langa mult mai celebru Nelu Pervaz fiul lui Gica fost vanzator la Hollywood Birt.
Deci nu e frumos sa lipesti bazaconii pe masina ca induci omu' in eroare.



In poza a doua se observa ceva ce seamana cu un meniu dintr-un fastfood. Asta si este. Nelamurirea mea e urmatoarea: e scris gresit "Ceesburger" sau "greenburger"?
Tind sa cred ca Greenburger e un nume inventat de inventivul patron al prea superbului fastfood. Pai daca toata lumea poate sa inventeze nume pentru Burgeri atunci io de ce n-as inventa. Aaa.....cand eram mai tanar am vazut si ParizerBurger, da' n-am poza pt. ca nu se inventasera telefoane cu camera foto. Chiar daca as fi avut aparat clasic, cu film n-as fi consumat o pozitie pentru un sandwich cu parizer.





Nume de burgeri:

- FinettiBurger, foarte bun inainte si dupa sexul anal. Vindeca fisurile anale, ov cors.

- OuOchiBurger, foarte bun dimineata, recomandat pre-scolarilor si agentilor de la Scorseze Security Team Motherfuckerz.

- MuraturaBurger, bun daca esti mahmur, bun daca fierar betonist.

- PaineBurger, asta e o reteta speciala. Intr-o chifla se pune o felie de paine. Termen de valabilitate prelungit.

- SupaDeVarzaBurger, se foloseste o chifla speciala, impermeabila. Se manaca cu paiul.

Hai cu propuneri ca vreau sa-mi deschid un FastFood cu Specialitati Uzbekistaneze.

4 comments:

Anonymous said...

Stiu si eu dastea, de exemplu LimbaBurger (este o reteta care o folosesc foarte mult aurolacii sau boschetarii) se ia una bucata bocanc, de piele de preferat, se ia limba bocancului, se baga intre 2 felii de paine vulcanizate luate de pe gios sau cosul de gunoi, si se condimenteaza cu mustar cu mucegai!
Mai este bine inteles si prea bine cunoscutul CutzuBurger, intalnit mai ales pe la shaormariile de la marginea orasului(mai mult partea cu rahova, ferentari, ghencea, dristor, obor, colentina, balta-alba etc), majoritatea au in dotare si prea bine cunoscutul si preferatul sos de slo. cu maioneza!
Ar mai fi si RestBurger (sau Ciulamaua de cartier) aceasta se prepara tot pe la "fast-foodurile" sau "green-housuri" marginase, mottoul lor este "nu lasam nimic sa se iroseasca", totul este reciclat si refolosit pt urmatoarele Burge-uri, de aceea uneori Burgerul tau poate avea gust de friptura, mici, crenvusti, pizza, chiftele, omleta...
Bon hapetit!

Simone said...

Ma bucur ca ai inventat pt. mine si SupaDeVarza Burger, sa pot manca si io :D

Anonymous said...

MuieBurger- Infasori pula intre doua feli de paine si o dai fetelor cu posta de mincare.

Slobozburger- Se pune chifla la prajit pe plita cat timp tu faci laba, cand e gata iti dai drumu pe felii, se serveste cu o frunza de slata la mijloc

Analburger- Orice fel de burger se mananca pe partea opusa

Muciburger
Palmelaminatburger
VeveritoBurger
BurgerBurger (Burger cu bere burger)
Double Baleg Burger (cu 2 sortimente de balega)

Stop. Restu burgerilor le folosesc eu in iutemincare-ul meu !

Anonymous said...

Nice one Cage! ;)