gata.........

Am ajuns la o concluzie foarte adevarata; pe langa faptul ca sunt betiv (chiar alcoolic as putea spune) mi-am pierdut si simtul umorului ( sau "simtul la umor", cum ar zice cineva redus). Acum trebuie sa si explic cum am ajuns la concluzia asta: acum cateva zile am mers in Carrefour sa-mi iau mancare. Iau ce-mi trebuia, ce nu-mi trebuia si ma mai invart putin prin mega-alimentara. Vad niste tricouri de purtat prin casa, 100% bumbac, 20% poliester si 10% licra, pret 30 Ron/3 tricouri. Ma uit la ele, le pipai, le miros si ajung la concluzia ca sunt ok da' n-are rost sa-mi iau ca plm.....dau banii aiurea.
Ma mai plimb putin si vad berea preferata, adica Timisoreana la pet (nu e berea preferata da' e criza). Ma uit la pret, mangai putin bidonul, o miros si decid sa-mi.........cumpar un bax. Pret 30 RON. Prea pizda ar zice unii. Sa vedeti rationament tragic la mine. Ma gandeam ca daca beau 2 bidoane pe seara o sa ma ametesc destul de grav, in concluzie as putea sa dorm si dezbracat asa ca n-am nevoie de tricouri. Zis si facut. Partea proasta e ca a venit geru' si acum trebuie sa beau mai mult. Prea pizda.
Acum ajungem la a doua concluzie legata de simtul umorului dat disparut/pierdut/furat de tigani. Vedeti? Am scris cat in 3 ani de liceu si abia-abia daca a zambit cineva.

Anunt: muie-n cur.

3 comments:

rk said...

:)(=zambet) drumul catre concluzii nu e facut pentru tine.

Anonymous said...

Mmmm...a fost destul de ok eu am facut un pic mai mult decat sa zambesc, mi sa parut ca a fost destul de amuzant!...pt un blogarash incepator! :P

VdG said...

Bine ca sunteti voi dajtepti.....