Asa......

Da mah, am fost plecat cateva zile si n-avusai timp sa postez nimic. Bine, nici cu inspiratia n-am stat foarte bine da' asta e alta mancare de peste.
Cum ziceam, am fost plecat prin Transilvania, singur si am incercat sa raman treaz ca nu da bine cu munca mea. Nu s-a putut. In fine.
Eram la hotel in orasul respectiv si fiind "troznit" ma gandeam ca tare bine ar merge niste pornache. Pornesc TV-ul si caut posturi. Sa-mi trag dinozaurul daca am gasit ceva. Numai posturi naspete (aceleasi de peste tot)si posturi locale gen: TVR Vazlui, OTV Baia Mare si asa mai departe. In momentul ala mi-a picat fisa (m-am aplecat s-o iau ca cine stie cand imi trebuia). Dupa asta imi vine un gand in cap. De ce nu sunt si posturi locale de pornache?! Par iegzemplu, io daca merg intr-un oras nou nu vreau sa aflu noutati din orasul ala pentru ca nu-mi pasa, ce treaba am eu cu aia din Arad sau plm. Pe de alta parte chiar as vrea sa vad niste pornache specific zonei. Ma gandesc ca daca ar iesigsta SPICE PLATINIUM VAZLUI ai frate ce vedea. Acolo ar fi numa' porno d'ala cu bataie, sape in cap, violuri cu babe, incest si alte chestii cool. Daca as fi prin Harghita sau alta zona cu unguri as vedea pornache cu bataie intre romani si unguri, de data asta cu finalizare. Cat de cool ar fi??
Am cautat pe net si sa cad gios, chiar egsizta posturi d'astea da' n-auzisem eu de ele.

2 comments:

Anonymous said...

LOL Misto!

Anonymous said...

Buna ziua, de la "Sexcandex TV" suntem, filiala New York-Colibasi" . Dorim si noi un interviu cu dumneavoastra in legatura cu o serie de scandaluri pe teme sexuale in care se pare ca sunteti implicat. Nu suntem o televiziune tonomat, insa daca aveti o moneda la indemina putem canta dupa dictare !