Senzational !!!!!!

Azi am trimis urmatorul mail la opiniaconsumatorului@alkaco.com . Adresa asta apare pe site-ul nutline.com, Nutline face seminte. Eu am gasit ceva in punga. Cititi!!!!!

"Buna ziua,

As vrea sa va adresez o serie de intrebari dar inainte vreau sa va povestesc ceva; acum 2 zile am cumparat o punga de seminte de dovleac de la un magazinas din cartier. In mod normal nu mananc seminte de dovleac, prefer semintele de floarea soarelui dar acum sunt sub tratament si nu trebuie sa mananc foarte sarat. In fine, semintele cumparate le-am mancat direct din punga, adica nu le-am pus intr-un bol sau ceva pentru ca, asa cum am spus mai devreme sunt cam racit si nu vroiam sa bag mana in apa cand trebuia sa spal bolul. Cand aproape am terminat , am varsat in mana ce mai era prin punga. Pe langa cele 10-15 seminte de dovleac a mai cazut din punga si un chistoc de tigara. Tigara era chinezeasca, fara filtru, putin galbena. Stiti ca in mod normal chistoacele se ingalbenesc de la saliva.


Intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. Semintele de dovleac sunt ambalate in China sau aveti muncitori care fumeaza tigari chinezesti??
2. Aveti muncitori chinezi care lucreaza in fabrica dvs. care si-au adus tigari de acasa??
3. Daca mananc chistoace imbibate cu saliva de chinez, si eu nu am voie sa mananc sarat, o sa ma afecteze cumva??

Va rog sa-mi raspundeti, sunt foarte curios.

P/S: Voi trimite si poza cu chistocul, si dvs. si la OPC.

O zi buna.

Un Umil Consumator de Seminte de Dovleac si Chistoace"


Acum astept raspuns.

Print screen cu mailul.




3 comments:

penisdemasa said...

Bună,
Sunt Bot Ling, chinezoaiCA CAre e responsabilă cu sărarea semințelor prin pișare și vroiam să te rog să trimiți un mail înapoi la opiniasugipulaconsumatorului.alKACO.ro prin care să le spui tu șefilor mei că ai glumit, că nu era un chiștoc de țigară chin ezeasCĂ CĂ eu sunt singura de la uzina care fumează țigări din alea și au zis că mă dau afară. O să mă recompensez cu un umeri-craci dacă o să fii drăguț cum te-am rugat! 谢谢

silavaracald said...

Nu pune botul la mesajul anterior, că Bot Ling e de fapt un bărbat; l-am văzut cum îţi săra seminţele, şi n-avea pâlnie, dacă înţelegi ce vreau să spun... Deci, OKS! S-au mai văzut cazuri de substituire de sex. Vezi diplomatul ăla francez care a fost cuplat vreo 15 ani cu o dansatoare chinezoaică şi nu şi-a dat seama decât când a descoperit presa cromozomul ei neregulamentar...

La Mosor said...

Vrei seminţe de la mine? Dau la toti, impart pe unde apuc, sa ma anunti daca vrei! Samânţa mea e bună la afecţiunile de ten şi ştiu ca tu eşti bubos tare !