Am un nou hobiu'

Niatza ciocoflenderilor.

Astazi am decis sa va inseninez existenta asa ca voi posta un post minunat de superb.

Incep cu deci, ca sa par retardat:

Deci...eu cand sunt la munca (office gen tripuri filme)intru, spre deosebire de altii si pe mailul privat sa vaz' ce spamuri primesc si tot asa. Ieri, dupa amiaza, aproape de terminarea programului intru pe Iahu si vad un mail de la "Expertul meu IT" care ma intreba: "Iulian, tu ai avut probleme cu calculatorul".

Am fost foarte surprins; nu stiam ca am expert IT si cu atat mai mult ma miram de unde naibii ( a se citi sloboz anal) stie cum ma intitulez.

Dau sa citesc mailul. E foarte superb. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, dati click pe printscrean-ul de mai gios si cititi, ca d'aia v-au dat parintii la scoala.Ati citit?? Boon! Bazaconie, nu-i asa?? Bah, eu nu sunt genul de om care sa ramana impasibil la asemenea chestii asa ca am pus mana pe pix, l-am dat la o parte de pe tastatura ca ma incomoda, si i-am raspuns expertului meu IT. Raspunsul meu e in poza de mai gios.Acum, ma gandesc ca daca n-ar fi spamurile astea eu n-as avea ce scrie pe sloblog. Tot acum ma gandesc ca daca n-as scrie eu pe sloblog, voi v-ati incepe diminetile de joi foarte naspa, sau ma rog, serile, daca stati ca bashtanii in Mountain View California si plm :)

Aaa, da, noul meu hobiu' consta in deslusirea tainelor din spatele................

9 comments:

chateau noir said...

cat suspans:)) din spatele cui???

penisdemasa said...

rămâi cel mai găozos anus pe care-l știu :-D să mă ții la curent cu reply-ul, dacă e cazul...

Anonymous said...

stii cat e tariful la expertul tau IT, care vorbeste calm si linistit, ca si prietenul Radu? 5,56 euro/minut.....merita sa-l suni...e fierbinteeeee, cel putin la pret...:))

silavaracald said...

Măi, mi-ai plăcut! L-ai luat tare pe individ! Cred că s-au căcat pe ei de râs ăia de la Romtelecom. Eşti deja pe lista lor de priorităţi! Vei fi primul căruia or să-ţi trimită mesajele lor subliminale, că au cui!
=))

Falcuta said...

Dar vai, ce-o sa te faci acum ca ti-ai renegat expertul aiti? Cine o sa iti mai ziCA CUM sa intri pe mess sau cum sa salvezi un document in office? tz tz tz

silavaracald said...

Măi, mai trăieşti? Că ultima dată a rămas în coadă de peşte... :)
(Ce cuvinte anale mă pun ăştia să bag la word verification: agiestic!)

Lamosor said...

Aloo! ce dracu faci ba? Ai murit? Hai cu postu' craciunului !

m.bancea said...

Hai să-i facem o slujbă creştinească de pomenire! Cine aduce colacii? Că io vin cu pălinca! :D

silavaracald said...

Hai, măi, să te consult, că am o ţâră de timp liber. Cască gura! Aşa; zii: "Aaa"! Bine. Acum dă-ţi jos tricoul şi zi "33". Bine, trage aer în piept, scoate-l afară, în timp ce bagi limba în gură, că uitai să-ţi zic... Stai nu sări aşa, că-i numai stetoscopu'. Aşa-i el mai rece, până te obişnuieşti...
Mda: pari că eşti viu! Cred că ai şanse să prinzi primăvara. Nota ţi-o trec în cont! :)