Descoperirile anului

Daca tot sunt rupt de bolnav m-am gandit sa-mi pierd timpul cu bunul meu prieten Goagal; asa ca am incercat sa aflu raspunsurile la nejte intrebari care nu-mi dadeau pace.

In primul rand am aflat ceva despre BLOGuri:



In al doilea si ultimul rand, ceva despre Twitter:





Si cam asta a fost postarea de azi. Va doresc gripa bovina.

6 comments:

silavaracald said...

Şi ţie la fel, că şi io-s cobză, fir-ar să fie!

silavaracald said...

Păi, nu ne povesteşti şi nouă ce-ai citit prin blogurile alea canine şi retardate! Hai, măi, câteva cuvinte acolo... de-alea de-ncep cu "p" sau "c"... :D

VdG said...

@estivala: n-am ce sa povestesc, pentru mine goagalul e ca un glob de cristal, daca vreau sa aflu ceva alfu. Plus, nu pot folosi cuvinte care incep cu P sau C pentru ca sunt in post.

silavaracald said...

Am înţeles. Antibioticele nu merg cu berica, deci se cheamă că eşti în post. Sau, de fapt, tu nu foloseşti never, nikagda şi niciodată cuvintele alea, da' vine cineva şi se cacă (scuze) pe blogul tău, în lipsa ta... Nţţ, nţţţ!

VdG said...

E o mare conspiratie, cred ca totul pleaca de la Microsoft; eu scriu foarte elevat (atunci cand scriu deh) si windows-ul inlocuieste neologismele, jargonul etc cu cuvinte si expresii vulgare pe care eu nu le folosesc, nu le-am folosit si nu le voi folosi niciodata.E ca si cum Windows-ul meu are sindromul Tourette, futu-l-as. Ai dreptate cu postul, sug tantum verde si voi renunta la bere pentru cateva zile, maxim 2.

silavaracald said...

Vezi că iar ţi s-a touretat comentariul. În loc de "futu-l-aş", cred că ai scris "felicita-l-aş"! Nu-ţi fă probleme, ştiu să tratez şi cazuri de-astea...
:D