Leave Ion aloneeeee?

Buna dimineata. M-am intors pentru a pleca, dar nu inainte de-a va informa cu privire la o lucru cat se poate de grav, care necesita o atentie deosebita din partea voastra..
In uichend am fost la o nunta unde am realizat cu stupoare ca nuntile sunt foarte plicitisitoare daca esti treaz pula. (dar macar am mancat sarmale). Nu despre asta vreau sa vorbesc si despre altceva. Sa incepem cu inceputul.

Am ajuns la nunta, m-am asezat la masa. Pana aici nimic deosebit, nici amuzant nici nimic, dar sper ca v-am captat atentia. Darrrrrrrrr........... au inceput lautarii sa lautareasca si primele doo melodii m-au frapat intr-un mod inimaginabil (ce limbaj de lemn si nonsensic am). In ambele melodii se vorbea despre Ion/Ionel. Lautarul l-a luat in vizor si l-a impuscat l-a facut in toate felurile. Nu inteleg ce au nuntasii cu Ionel, adica inteleg ca poate in trecut Ionel a facut ceva nazbatii dar chiar e nevoie sa i se aduca amite de fiecare data?!

In prima melodie era vorba de o interventie, adica s-a constatat ca Ionel e alcoolic si nuntasii si lautarii ii spun sa se opresca, "ionel ionelule nu mai bea baiatule". Urat. Urat.

In a doua melodie, care e continuarea primei, Ionel s-a maturizat, ceea ce inseamna ca interventia a fost un succes, acum este cunoscut sub numele de Ion. Si Ion are acum o gradina cu pasari. Cea mai mare bazaconie posibila, gradina cu pasari. D**e-n PULA MEA.
Nici acum cand Ionel e Ion si are gadina cu pasari nu este lasat in pace, i se reproseaza ca o pasara n-are somn si zboara din pom in pom. D**e-n PULA MEA IAR. Lasati-l in pace pe Ion, nu e vina lui ca o pasare e defapt liliac. Leave Ion aloneeee.

Dupa astea doo melodii n-am mai suportat asa ca m-am deconectat de la muzica lautaresca si am ascultat muzica la mine in cap, muzica adevarata facuta de mine. In cateva randuri, curioazitatea-mi specifica m-a facut sa trag cu urechea si la lautari ( nu va faceti griji, am tras cu ureche dar n-am omorat pe nimeni, am tras cu gloante oarbe). Lautarii bineinteles cantau cateva melodii specifice romanesti, asa de nunta, gen Meneito si Let's twist again. Frumos am zis si am plecat acasa cu fo' 7-8 milioane mai putin.

Casa de piatra si copii de lemn le doresc insurateilor.

Marius Cocostarc
Clasa a IV-a C
Compunere "Ci-am fakt in uichend"


2 comments:

penisdemasa said...

și nelipsita pușcă și curea lată nu ți-a excitat urechile deloc?

silavaracald said...

... sau "Drumurile noastre, toate"...