Hai sa votam......

Indubitabil......NOT.
Tocmai am vazut un episod din South Park despre dreptul de vot. Ei aveau de ales dintre un Turd Sandwich si un Giant Douche. Asta era in South Park. La noi e putin altfel, putin mai naspa pentru ca nu suntem intr-un desen animat si alegerile ne vor afecta cel putin 4 ani. Asemanarea o puteti deduce prin simpla recapitulare a candidatilor nostri.
Scurta recapitulare: Oana Zavoranu, Ion Dolanescu, Zmarandescu, Laurentiu Reghencamf, Florin Calinescu, Aurelian Temisan, Adi Minune :), Becali, Vanghelie, Ogica, am enumerat doar analfabetii, ceilalti sunt probabil la fel de "pregatiti".
Hai sa zicem ca sunt slabe sanse ca ei sa iasa, dar totusi...... Cum e posibil ca eu sa fiu pus in situatia sa aleg intre Becali si Vanghelie ( daca as sta in circumscriptia unde ei candideaza, dar nu stau....lucky me), unu' dintre ei o sa fie senator sau deputat, unu' ca ala o sa decida ce e bine pentru mine, o sa vorbeasca in numele meu. Se alege praful, credeti-ma.
Alta problema de-a mea. Stiu ca votul e universal, secret bla bla dar nu sunt de acord. Nu consider ca un tigan, exemplu dat pur si simplu intamplator, fara nicio legatura cu gradul lor de incultura si retardism nativ, poate (am reluat ideea) sa voteze si votul lui sa fie la fel de important ca al meu (zic asa) sau ca al unui om care gandeste, plateste impozite, respecta legea!?
Lasam tiganii la o parte,deocamdata, ajugem la mamaia care are 80 de ani, crede ca Iliescu e Mesia si voteaza pesedeu' pentru ca are impresia ca-l voteaza pe Iliescu cand de fapt il voteaza pe Adi Minune. Si crede asta pentru ca e SENILA (la propriu).
Am am o alta solutie, foarte simpla si obiectiva. Fiecare sa aiba dreptul la un vot din start dar in functie de IQ sa poti vota de mai multe ori. De exemplu: tiganul retardat (nume generic dat tiganilor fara nicio legatura cu capacitatile lor, am mai zis) daca are IQ-ul sub 90 poate sa voteze o data. Daca il are intre 90 si 100 de 2 ori si asa mai departe. Pentru toata lumea. Astfel un om cu IQ 120 (cred ca asta e mediu) sa aiba un avantaj asupra unui tigan cu IQ-ul 81 (IQ generic, valabil pentru toti, e universal ca votu').
In felul asta nici partidele nu ar mai nominaliza manelisti, cantareti de muzica populara, ciobani, badigarji si alte specime sa candideze pentru ei pentru ca nici un om normal nu i-ar vota.
Dintre toate pseudocelebritatile care candideaza eu as vota pentru Elodia. Daca a ajuns ea asa celebra fara sa faca nimic (poate a facut, un trick, play dead) imaginati-va cat de celebra ar fi daca ar face ceva si cata lumea ar atrage de partea ei, ar face o alta revolutie (alta?).

Nu stati pe ganduri, VOTE 4 ELODIA.
Astept sloganuri pentru Elodia :)

4 comments:

Anonymous said...

Ba eu nu stiu ce e cu Elodia asta, dar daca mentorul meu Iliutza zice ca e bine (in acest timp imi curge "bala" in coltzul curii)eu votez pt Elodia asta, ca asa cred ca e bine...

La Mosor said...

Pina acum am votat de fiecare data. Mi-am exercitat dreptul domne,dreptul meu de cetatzeancum s-ar spune, degeaba ce-i drept, dar l-am "egzerercitat". Da de data asta...prost o fi ala care se mai duce sa voteze, m-au pacalit ei de vre-o 7-8 ori dar gata mi s-a luat de tot.

P.S. pt Elodia Slogan :

1- Elodia Ghinescu,Tace si Face !!!

2- Cioaca voteaza cu Elodia.Tu cu cine votezi?

(Si afishul la asta e cu fatza lu cioaca cu un cutzit in mina plin de sange indreptat spre privitor.)

Sincer, Elodia va ajunge presedintele Romaniei, nu de alta dar lantzul de "-ESCU" nu poate fi rupt asa usor. Si la prezidentziale o sa-i avem drept candidatzi pe Oprescu, Basescu, si Ghinescu.

VdG said...

Tare La Mosor Guy.......

Toate sloganurile ar trebui sa se termine cu ".......sa mor eu" sau "...... sa n-am zile".

7R33Z said...

"tigan imputit si retard" este de fapt termenul universal si generic acceptat...au uitat sa modifice si in dex,dar au promis ca la urmatoarea editie nu vor mai omite acest lucru...