Tu'tz dumnezaii ma-tii

Lucru dreacu se intampla azi, mie personal. Vreau si eu ca omu' sa plec la o intalnire si sa vezi ghinion.Intru ca omu' in masina, toate cele, centura, motor pornit, bag masina in marsalier si astept sa treca un pulete cu un gipan, trece puletele, ma uit in stanga-dreapta, totul ok. Ies din parcare, trag de volan frumos stanga dupa ce botul masinii trece de masina altui pulete ca parcase aiurea, ma uit in oglinda retrovizoare si....... ce sa vad!? Tatal Puletilor de pe pamant face acelasi lucru ca si mine, numai ca din sens invers.
Eu pun repede frana si incerc sa clanxonez dar nu mai apuc pentru ca Tatal Puletilor intra cu Dacia lui frumoasa ( manca-o-ar Rematu' ) exact in mine. Eu fiind mai emotiv, intru in stare de soc si incep sa-mi bag organu' genital in familia lui (asta inainte sa ma dau jos ca nu stii niciodata peste ce Pulete dai si poate ti-o furi). Ma dau gios si vorbesc cu Puletele, recunoaste omu' ca nu e vina mea (ciudat, nu a zis nici un moment ca e vina lui, a zis doar ca nu e a mea, huh) si plec plin de nervi. Ramane sa merg luni la Politie sa se faca constatarea (alt timp pierdut, alta distractie)
In drum spre Romana se intampla o chestie foarte amuzanta, cel putin asa cred. La rondul de la Aviatorilor plec primul de la semafor si ies spre Victoriei. In spate numai clanxoane, foarte naspete si foarte zgomotoase. Bineinteles ca ma asteptam sa ma vizeze pe mine (d'oh), se opresc muistele (clanxoanele) si ajung frumos la primul semafor. In stanga mea vad un Pulete intr-o dubita iar in dreapta o Vagineta intr-un Tico ( manca-l-ar Rematul si pe "iel"). Ma uit la Vagineta din Tico din simplu motiv ca era MILFish, si vad ca imi zice ceva (credeam in momentul ala ca ma vrea grav). Deschid giamu' si imi zice ca nu vorbeste cu mine (ce proasta) ci cu Puletele din stanga mea. Deschid si giamu' din stanga sa aud ce zice Domnul (Pulete). Sa vezi lucru dreaq', incep astia sa se certe via masina mea, e eram ca carnea-n sandwich ( apropo, va plac carnea?), ma uitam cand la unu' cand la altu', parca vedeam un meci de tenis. Ala ii reporosa vaginetei ca a blocat intersectia, ca a mers prea incet (deci clanxoanele erau pentru ea, ce proasta haha), ea ii zicea Puletului-Puleteului, in fine, ca e piatra cubica pe jos si ca ea merge cu vrea. Foarte frumos. Nu s-a lasat cu injuraturi sau bataie asa ca termina astia de vorbit repede, eu inchid geamurile si se face verde.

Concluzia: Trebuie sa-mi repar masina si sunt convins ca o sa pierd destul timp dar macar vagineta din tico ma vroia si mi-a pus mana pe pwla. Grav.

2 comments:

Anonymous said...

Coaie aia cu pusul mainii pe pwla e de-a mea...plagiatorule! Si du-te draq la farmacia aia!

La Mosor said...

Traficul (cu accent dinala de stiri pus pe litera "I") o sa ne manance pe totzi. Chiar am auzit o duma azi, cum ca se va da o lege ca daca nu ai cel putin o persoana in masina in afara de tine nu ai voie sa mergi pe banda a doua sau ceva rahat in genu asta. Oricum nu am fost atent. Aventurile mele in trafic ;)
http://lamosor.blogspot.com/2008/06/tziganii-scuteru-si-bordura.html