Stări dă spirit

Cu chiu cu vai m-am hotărât să mai scriu câte cevalişea. O să scriu despre reacţiile mele la diferite chestii (clar, nu?)

În ultima carte pă care am citit-o, Porno de Irvine Welsh, care carte este continuarea de la Trainspotting, am aflat o chestie:

Frank Zappa era invitat la un talk-show, ceva gen Domnul Carpatos Show iar prezentatorul, care intâmplator avea un picior de lemn, il intreabă:

- Deci Frank, ai părul lung, asta nu te face femeie?
- Tu ai un picior de lemn, asta nu te face masă?

Starea mea: muahahaha.......

Acum câteva zile intru pe site-ul trupei vocal instrumentale Paraziţii să văz dacă au mai scos ceva. Pe prima pagină era postată o poză cu un tip si textul "RIP Marius Nebunu".
In momentul ăla mi-am amintit o chestie: in timpul liceului, in fiecare vara mergeam pă litoral numa si numa in Costineşti (să traiesti). Unul dintre motivele pentru care alegeam o statiune relativ scumpa era ca Paraziţii avea concerte saptamanal in Tineretului sau Ring, plm. La unul dintre concerte, după ce-am asteptat la o coada demna de comunism, am intrat in discotelniţă şi m-am asezat egzact langa scena. Ca la orice concert tendinta celor din spate era sa se miste spre scena. Eu fiind in primul rand toti se impingeau in mine asa ca eu am luat decizia deloc inspirata sa ma urc pe scena. Am urcat si stateam in genunchi exact pe margine. Cineva, nu spun cine (badigardul) a decis ca reprezint o amenintate la siguranta lu Cheloo ş-a lu Ombladon asa ca m-a luat putin de cap si m-a impins jos. Bineinteles ca in timp ce ma impingea, la cat de norocos sunt eu, picioarele mele find pe gresie, culisând, mi-a intrat o piatra in genuche. In momentul ăla l-am injurat pe badegard de tot neamu si-mi doream sa cresc o ţâră mai mult ca să-l caftesc.
Noo, cred ca v-ati prins deja ca badigardul care m-a impins era tipul de pe site care a sucombat.

Starea mea:[emoticon dăla care-şi dă un ochi peste cap şi unul il tine intredeschis]

P/S: Cine m-a enervat până acum ar trebui să-şi facă griji. CimpanZeul e cu mine.

9 comments:

silavaracald said...

Sper ca io n-am calcat pe bec inca, pen'ca vreau sa mai traiesc!
De ce a mierlit-o ala, ca n-am timp sa intru acum pe chestii de-alea parazitoase?

VdG said...

Accident de masina. Oricum, foarte naspa, nici n-avea 30 de ani.

silavaracald said...

Nasol. Naşpa. Aiurea de tot. Asta i-a fost soarta. Noi să trăim...
Când te rugam noi, ceilalţi cetitori de blogu' lu' matale, să scrii, ai tăcut mâlc. A trebuit să te spurce pdm-u ca să-ţi revii! =))
Mi-a plăcut chestia aia cu masa! ;)

La mosor said...

Foarte nasol, il cunosteam personal pe Nebunu... a fost un soc pt mine sa aflu ca a murit. Ne stiam de mai bine 7 ani, si la Costinesti, ma baga pe moka :((( nu ma arunca de pe scena :P

silavaracald said...

E clar. Nu mai are cine sa te dea jos de pe scena. Azi-maine te apuci sa si canti... Vai de urechile noastre! =))

rk said...

si tanar si viu si bodyguard...
"e greu sa gasesti un mix bun".

Alina said...

Daca i-ai dorit rau tipului, iar tu faci legatura ca blestemele tale l-au ajuns, parerea mea este ca esti ULTIMUL RATAT! Afla ca rau la rau trage si daca tot suntem in subiect, tu o poti pati mai grav decat crezi.
Karma's a bitch, o sa intelegi in curand cum functioneaza, prietene.
Pentru javrele ca tine si panaramele care gandesc astfel, ca o data ai injurat mai cu patos si soarta lui/a ei se poate schimba... Adevarul e unul singur, mentalitatea asta e asemanatoare unui cimpanzeu... Ce penibil cred ca te simti, doar o umbra pe pamant.

VdG said...

Pritene, am zis mai sus ca-mi pare rau ca a murit, si e normal sa-mi para rau (nici n-avea 30 de ani omu). Mi s-a parut ciudat ca s-a intamplat ca cineva atat de tanar sa moara, cineva pe care stiam. Aaaa....ca sa te linistesti, dupa cativa ani am baut cu el in Bavaria la un concert.

Jammi said...

Ai baut o laie ba cu el, Nebunu' nu a baut in viata lui. Asa ca, mori! ;]