marsh mah

Dragi internauti plictisiti,

Va rog io din sufletul meu de copil, decretel, accident domestic ce sunt, nu mai cautati cachitzuri pe net. Sa va explic si de ce: daca tu omule din Bucuresti cauti pe google "gust amar dupa anilingus" eu ce trebuie sa cred?! Huh? Nu ma intereseaza ca-catzi ceva, ma deranjeaza ca ajungi la mine pe sloblog si incep sa-mi pun intrebari gen: cand slobozia am scris eu despre anilingus p'aici? Iar am postat cand eram beat? Ce culoare are gustul amar? Chestii d'astea.
Sa revin, cand vad cautari d'astea dubioase "pizda din brusturi" sau "cum ancep un dialog" ma simt aiurea, adica exista oameni care vor sa invete sa inceapa dialoguri, sa faca o pisda din brusturi si eu chiar nu pot sa-i ajut. Eu vreau sa ajut, intelegi? Ma simt nefolositor cand voi gasiti defapt postul despre brusturii folositi pe post de hartie igienica de tiganii care se sterg la pisda si postul despre analfabetii care folosesc â la inceputul propozitiei.

Asa ca, daca intri accidental acilea, te rog eu lasa un comentariu si spune-mi cum te pot ajuta, sunt sigur ca voi putea, am avut 5 la Fizica in liceu si 3 la Mate.

Cei care cauta "bile pe pula", "prietenul meu are bile pe pula", "cum e cu bile pe pula" vreau sa le transmit felicitarile de rigoare, si ca ma bucur ca au decis in sfarsit sa incerce (si probabil o sa reuseasca) s-o futa pe simona sensual.

Va multumesc anticipat.

Cu drag,
Croman Ion

3 comments:

penisdemasa said...

uite neică, îți mai dau și eu:
*câte puli intra intr-o femeie
*ruj penis
*penisul care miroase a peste
*penisul si accidente li
*miros pe penis
*barbati cu doua puli
*femei prinse la pula
are românașul imaginație sau ce pula mea?

silavaracald said...

Încep să mă simt neglijată şi fără trafic. Pe unde intră ăştia la voi, că io nu văzui?
Pe mine de ce nu mă întreabă nimeni chestii de-astea interesante, că am răspuns la orice! Iar unde n-am, inventez, că nu mă dor deştele!
Asta e, aveţi pile la admin! Io-s fată săracă...
Nu mă mai joc cu voi!

VdG said...

E o chestie in dreapta care iti arata de unde vin vizitaciosii. Eu daca vaz ca vin dupe gugal dau click pe link si-mi arata ce-au cautat. Mai exista google analytics, care iti monitorizeaza traficul dar in cazul meu nu merge. Daca e sa-l cred, in ultimele 4 luni am avut un singur vizitator. Google deh, n-ai cu unde.