Despre si anume

Chiar am o problema cu titlurile. Idee pentru dezvoltatorii platformei Blogger: Generator de Titluri. Simplu ca pentru tot net-ardatul obserdat de bloguri si tate.

Altceva vroiam sa spun, m-am gandit ca YouTubele face parte dintr-o mare conspiratie anti-corporatista, anarhista, penisul meu. Sa va ecsplic: de cand a aparut IuTub-ul toti functionarii, secretarele, selshi managerii, politistii cu iq-ul destul de ridicat incat sa deschida un calculator o ard grav pe Iutub. Toata ziua cauta filmulete "fanii", faze fanii, salam copilul de aur, tociu si palade, si nu mai munceste nimeni, neam. Pot duce ideea si mai departe: criza economic globala a aparut in momentul in care Iutubul a devenit cunoscut americanului de rand. Nici acum cand ne mirosim reciproc besinile de foame ce ne "ieste" nu renuntam la TuTub.

Hai k va las ku un filmutz funny. Pupik anal.

7 comments:

penisdemasa said...

îl puseși tu pe ăsta de le are pe toate în el și-mi stricași trei posturi ce stăteau pregătite să intre pe blog...băga-ma-ș în tine!!!

silavaracald said...

Mey, voi numa' va faceti unu' la altu', ca tiganii cand zic ca se bat! Ia sa vad si io ceva actiune, ca numa' gura-i de voi!
Si tu, pdm-ule, ce te-mpiedica sa postezi clipuri separate, din top?! La urma urmei, comentariile conteaza, nu doar imaginile...
Io-te la ei, plangaciosii!
:)

penisdemasa said...

@slvc
deci tu vrei să mă vezi pe mine cum îi dau un cap în gură lu omu, da?
ai uitat că e vorba despre un penis și un anus? sau e vreun fetiș? :-D

silavaracald said...

Pey, nu chiar, ca stiu ca sunteti hetero. Da' mai cu viata, baieti! Bun, acum esti racit, dar dupa aia ma astept la o revenire in forta, la o postare mai vanjoasa! Repet, imi place cum scrii, iar subiecte... cacalau, numa' sa te uiti in jur!
Bafta si sanatate!
(Si sa stii ca ma simt jignita! I-ai spus lu' pdm ca tu n-ai cititori. Io ce-s, mey? Si ia sa ma bagi in blogscrot... adica in blogroll, asa cum am facut io cu tine, eeeeei!)

VdG said...

Gata....s-a revolvat. Am zis ca eu n-am cititori pentru ca eu nu scriu foarte mult, si atunci cand scriu scriu bazaconii care au sens doar la mine in freza. Apreciez ca-mi apreciezi skill-urile dar nu prea te cred. Traiasca Republica Bacau :)

silavaracald said...

Doamne ajută cui sărută, şi sporeşte cui iubeşte!
Lasă nu te mai izmeni, că scrii bine. Mai ales când eşti ofticat. Şi când scrii cu fecale grele!
Şi eu pricep, culmea!
:D

La Mosor said...

Mai sa fie, ce de comentari aici in ograda lui cer senil!

Te-am scuipat ba, si ma jur ca aia de la guerrilla sunt niste labagii care nu stiu sa aprecieze adevarata arta :))

Laba strica treaba !