Viata e un anus

Stateam eu frumos pe buda si faceam cachitz anal. Ma tot gandeam ca ar fi bine ca inainte sa zici despre un om ca e genial, ca e chintesenta bunaciunii, ca e tot ceea ce e bun pe lume, e indicat sa te gandesti ca are cam jumatate de kil de cacat in el.

Ma mai gandeam ca cine stie prin ce miracol voi reusi creez o expresie, o maxima pe care lumea s-o adopte imediat, sa fie raspandita in toata tara si plm. Logic, s-ar ajunge in punctul in care lumea ar fi curioasa cine a scos expresia. Si ar fi dragut ca dialogul sa fie ceva de genul: "expresia asta e din Cioran? Nu, din cersenil.blogspot.com"

Cica pe "timpul lu' Ceausescu" (cand era mai bine maica, ca toti avea de munca, maica) nu prea existau supozitoare si alte minuni anti-constipare asa ca lumea isi baga bucatele de sapun in cur. Ma intreb daca mergea si cu sapun lichid, si cum il pompau inauntru.

Cred ca sapunul lichid a fost inventat in felul urmator: prima data s-au inventat mecanismele alea din toaletele publice care au sapun in ele. Inventatorii au avut imediat o problema pentru ca pusesera sapun solid inauntru si nu curgea. Dupaia au zis: "cacat, nu curge, ce ne facem?" Si altul a zis: Hai sa punem niste sampon ieftin care nu face spuma inauntru dar sa zicem ca e sapun".

Nici nu stiu de ce am scris cachitzul de mai sus. Nu-i nici pe departe amuzant. Muie simt al umorului.

2 comments:

La Mosor said...

"Free Gigi"! "Expresia asta e din Cioran? Nu, e din "La Mosor"

rk said...

nu, e " ca sa moara fetili"