Jimmy Valmer's Special

S-s-s-alut. M-am in-in-tors ge-gen.




Azi vom vorbi despre Hanus.






You know about this? Have you heard about this??


Hanusul este, contrar a ceea ce credeai pana acum, un peste. Va zic sigur ca arata ca un cur. Nu stiu daca si gustul este de cur, pentru ca nu am gustat cur, dar cica e destul de ok. Pestele, nu curul. Gustul nu sexul anal.


Oh thank you, what a gre-gre-great audience.


Cati dintre voi au vazut MacGyver? Filmul ala cu omu-bun-la-toate care facea din cacat bici si din bici facea cel putin o bomba atomic si cativa caluti de mare?? Cativa?? Ok.









Eu pe actorul ala nu l-am mai vazut in niciun film ceea ce ma duce cu gandul la o conspiratie, el de fapt nu e actor, e chiar MacGyver. Si cand era MacGyver fetus si-a facut din placenta hamac si prastie.


Wh-wh-what a great audience.



Am fost in Vama Veche, sau mai bine zis Vama Cage Aton, Comuna Limanu Aton Cage din Judetul Constangeles Aton Cage.


A fost destul de fain, am fost pe plaja Cage, m-am relaxat sub umbrelele de stuf Cage, am baut destul de mult la Goblin Aton. Am auzit ca inainte era mai ca lumea in Vama Aton Cage dar de cand Consiliul Local Aton al Comunei Limanu Aton a construit pista de biciclete cu bani de la Primaria Cage Vama Aton Cage toti cocalarii isi parcheaza masinile acolo.


Daca ajungeti in Vama mergeti sa mancati un porumb fiert Cage vizavi de shaormaria Aton langa Punctul de Informare Turistica Cage Aton OPC.


Am ajuns la concluzia ca singurul loc in care baietii veseli n-au pus tag-uri este ............ pe valuri.



Stiati ca in Romania sunt prostituate??


Da? Stiati? Da' stiati ca din punctul meu de vedere prostitutia ar trebui legalizata??
Sa va explic; daca se legalizeaza prostitutia cel putin 15% dintre rromii de pe teritoriul Romaniei vor fi incadrati in munca. Da' mah, sunt rasist.
Cred ca 80% dintre prostituate sunt tiganci si 90% din "pesti" sunt tigani. Daca se legalizeaza prostitutia tigancile vor avea posibilitatea sa faca ceva ce n-a facut neam de neamul lor: sa munceasca, sa plateasca taxe etc.
Gata m-am plictisit si eu, nu numai voi.





3 comments:

delfinopisi said...

da da, vama cage aton:)) da cine ti-a zis tie ca era mai fain in vama inainte??!?!?=))

Anonymous said...

ba asta, actorul ala din Magaivar a mai jucat si in Stargate SG1, era capitanul ala, deci nu e de-a-devaratelea Macgyver!

VdG said...

Am zis ca eu nu l-am mai vazut, si e adevarat, nu l-am mai vazut, deci pentru mine e MacGyver.