adica

Imi aduc aminte ca atunci cand era in liceu eram o mare lepra alcoolica. Aveam o colega care avea la randul ei un prieten care avea la randul lui un apetit pentru beutura de nu-i adevarat. Doar eu puteam sa beau cat el (asa credeam eu) si retineti, eu aveam 16 ani si el undeva la 20. Asa ca intr-o seara mergem la discotelnitza si m-apuc sa beau cu omu'. El cred ca vroia sa ma testeze sau ceva pentru ca am ajuns sa beau coniac, din banii lui, ceea ce eu nu fac in mod normal, adica nu beau conic, pentru ca ma face sa ma simt ca un santierist.

Am baut cu omu' o gramada, pana cand nu prea ma mai puteam misca, la propriu. Am decis sa merg acasa si sa-mi fac ritualul (cimpanzeu knows cum am ajuns). Ritualul era compus din laba si voma in mod normal dar atunci data fiind situatia am decis sa sar peste laba si sa iau in brate veceul. Am inceput sa borasc ca tot omu' rupt de beat...... da' am borat nu m-am jucat. La un moment dat am adormit in baie, cu capul pe veceu. Tin minte ca ma trezeam din cand in cand si eram deja in alta pozitie sau loc gen: cu capul pe usa, mai tarziu asezat pe prosopul sora-mii, mai tarziu in sufragerie si spre dimineata in domitor pe covor cu sor-mea uitandu-se la mine. Bine ca eram imbracat.

Ce am vrut eu sa spun cu povestea asta, poate va intrebati. Concluzia e ca:

DOAR OAMENII CARE ISI PERMIT SA PIARDA NEURONI BEAU.

Daca nu te-ai prins iti recomand sa nu pui strop de alcool in gura, daca te-ai prins sa tii minte ca a face laba cand esti beat este egal cu a te uita la sor-ta sub fusta, adica ai erectie da' dupaia te simti prost.

2 comments:

Anonymous said...

Daca atunci cand bei coniac te simti ca un santierist, cum te simti ca bei bere, ha? :P Si ai grija ca neuronii astia nu se regenereaza, poti sa ai tu multi, da daca continui in ritumul asta, o sa ajungi un retardat :)) Take care!

VdG said...

N-am zis ca am multi, am zis ca-mi permit sa pierd. E ca vorba aia "un neuron am si p'ala n-o sa-l dorm"