Urmatoarea

Am ajuns la o concluzie; nu trebuie sa scriu cand sunt beat. Tastatura pare desprinsa din filme cel putin horror. Sloboz.
In acest moment, fiind sambata tarziu sau duminica dimineatza injur de sapte, eu (cunoscut in anumite cercuri drept "Vanzatoru' de Gravitatie" sau "Ala care o are mare si cand e beat ar fute orice fiinta care are inima") m-am decis sa scriu ceva acilisa.

O sa scriu ce-am facut eu az' 09. ianuarie doo mii noo!

Vazut film, "zack and miri make a porn". Destul de ochei pelicula,de fapt (oare asa se scrie?) un sloboz intins pe mushamaua din bucatoari3, film de nota 6,49 in opinia mea.

Trecem peste. Fara Sh. Ma gandesc sa sun un prieten, era ora 3, trecut de mizu' noptz' adica. Ma gandeam ca-l trezesc din somn, d'aia l-am sunat. Din pacate asta era treaz, si mai din pacate imi zice sa vin cu el in Turabo. Eu il intreb daca sunt si feminine acolo. El zice ca sunt unele care sunt foarte feminine. Eu ma gandesc ca cine stie, vorba aceea........sloboz. Si merg ca mai aveam minus 4 milioane (pe bune, aim brouc)

"Daca iubesti pe cineva foarte mult, te vei mai lovi de ea pana la urma"

Asta am scris eu acu' ca egzemplu si ca proverb si ca cuvant inainte. Adica eu "iubesc" badigarzii si iar m-am lovit de ei. Adica nu m-au lasat sa intru in Turabo pe motiv de sexiciune exacerbata (mai ales in anus, cred). Fiiind (cu 3 "i", banuiesc) pus in situatia de-a nu fi primit intr-un club in care n-as fi vrut sa fiu, am plecat. De acolo.

Am plecat intru-n (cel mai secsi cuvant scris de peroana mea vreodata) bar unde cu vreo 2 ani in urma am lucrat eu, ca sef si stapan absolut al celorlalti. Eu baut o cafea. Si dupa ce am plecat, vazand ca nu voi da iar la buca cuiva (asta e o poveste lunga, aprox. 2 luni) m-am intristat. Sloboz.

Plecat in Drumu' Teberei la bar de manelisti. Luat 2 sticle de vin rosu. Baut sticlele si mers la baie.

De aici incepe adevarata postare.

Asaltat de feminine, ca de obicei, incerc sa ma desprind putin. Cea mai la indemana scuza e "trebuie sa merg la baie, ma cac pe mine". Fiind adeptul principiilor mele, chiar merg la baie. Incerc sa-mi fac loc prin puzderia de cocalari muisti care-mi respira aeru'. Ajung la baie. Nu stiam exact daca aia e baia dar vazand un muist imbracat in negru, care se uita in oglinda si radea ca prostu (am scris o fraza lunga)am dedus ca am aterizat une' trebe'.....sloboz.
Nu pot sa ma abitn sa nu ma uit la cocalar. Era o atractie data-n sloboz. Asta se uita in oglinda ca retardatu' si eu trec pe langa el indreptandu-ma (cred ca asa se scrie, fuck gramar) spre pisoar. Imi scot bunatate de organ sexual pentru a ma eliberta de pisat in timp ce ma uitam la cocalar. El incepe sa-si aranjeze "bunatate" de podoaba capilara, adica par. Si-si aranjeaza, eu ma pis, el isi tot aranjeaza. Eu ma pis foare mult iar el isi to aranja. Paru.

Si termin eu, care ma pis foare mult, mai mult decat un om normal. El tocmai terminse cu paru' si trecuse la aranjatu' pull-over-ului, sloboz. Si-l aranjeaza, si-l aranjeaza, si pleaca. Adica a disparut din raza mea vizuala. Si nu-mi venea sa cred, uitase sa faca ceva inainte sa-si aranjeze looku de arfist

Ce a uitat omu' sa faca?

A uitat sa se spele pe maini, in pula mea. Si-a bagat de 17 ori mana in par si de 12,7 s-a frecat de bluza/pulover/maiou/pulamea. Zambind egocentristic ca muta la pula.

Aztazi am invatzat urmatoarele: Jegu' poa' sa stea pa maini, da' macar tricau sa fie aranjat.

Imi cer foarte multe scuze pentru greselile de ortografie. Vorba Porno Piticului: tiu ca sunt analfabet, da' la scoala tot nu ma duc.

Daca esti pizda si citesti ce-am scris io aci', sa stii ca si eu vreau sa fac sex cu mine, nu esti singura. Somnic pufos in sloboz :))

4 comments:

rk said...

ma, asta a lu' cer senil, "da-te-n sloboz" (cea mai sexi propozitie scrisa de mine vreodata) ca esti...esti. si sunt si eu. deci...hai sa fim :))

VdG said...

Intradevar, sunt. In momentul asta sunt mahmur, deci sunt..... tU CUM ESTI? scuza-mi caps-urile :)

Anonymous said...

aaaa...plm ai zis sa nu ne mai uitam ca retarjii, si sa si scriem comenturi sa sti si tu in plm cum sa schimbi inclinatiile sexuale ale blogului...deci tre sa iti las un comment...
aaa...plm, deci...aaa...plm...
Ba nu stiu...plm...aaaa...
Frate plm am citit atata (adica mai mult decat am citit pt facultate) degeaba, ca plm nu ai scris nimic! Bine da aia cu tiganu prost si imputit...da plm puteai sa o scurtezi!...aaaa...plm!
Deeeah...plm, pai somn usor ca eu acum ma culc! NB!

VdG said...

Am scuza, eram beat....hac....hac...