Noul Partid Comunist Roman

Pe adresa redactiei am primit un mail anonim ......de la Bogdanosaurus Sex. Acesta mi-a adus la cunostinta un fapt de o deosebita importanta pentru tara .S-a infiintat un nou partid comunist roman. Fondatorii din lipsa de imaginatie l-au numit Noul Partid Comunist Roman. Va dati seama cat a durat sedinta in care s-a discutat despre numele partidului?! Aproape 5 secunde. Oameni lenesi, n-am ce sa zic.
Bogdanosaurus Sex, mai sus mentionat, s-a decis sa scrie un mail in care isi exprima simpatia si isi dovedeste sustinerea pentru partid. Si a primit si raspuns, de la un nene comunist.

Bogdanosaurus Sex wrote:

In primul rand as vrea sa felicit initiativa dumneavoastra de a infiinta acest partid! Globalizarea incercata de anumite firme gen MacDonalds si KFC care incearca sa ne corupa increderea in semeni si propaga subjugarea clasei muncitoare trebuie oprita. Sper ca odata cu infiintarea acestui partid vom reusi sa aducem aceasta tara de oameni muncitori si binevoitori sa isi castige locul binemeritat in fruntea Europei.

Slava tie partid mandru!

Cu stima,
Bogdanosaurus Sex

Raspunsul primit:

Multumim pentru aprecieri.
Singuri nu vom izbandi niciodata. La multi ani.

Cu stima,
Petre Ignat

Cam asta a fost pentru azi, trebuie sa mai si munceasca omu'. Ma bag la un somn.

No comments: