Mi-am tras animal de casa

Partea buna e ca nu am platit nimic pentru el, pur si simplu divinitatea s-a gandit sa-mi faca un cadou pentru ca am fost al dreacu de bun anu' ce-a trecut.
Sa va zic mai multe despre el; il cheama Gigi, este maroniu si e foarte inteligent, as putea spune chiar genial.

El este un Gandac De Bucatarie, in termeni stiintifici; gandacus comunus sau carcalac.Il tin intr-un borcan in bucatarie, ceea ce mi se pare normal, trebuie sa stea in mediu lui, daca era gandac de sufragerie sau baie era alta treaba.
Partea proasta e ca nu stiu cu ce se hraneste asa ca i-am dat niste ciocolata si una bucata paianjen de bucatarie (ma gandesc ca se hraneste cu ceva din mediu lui, d'oh).
Dupa ce am intrat in posesia gandacului am inceput sa caut lucruri pe google despre el; am aflat ca traieste fara cap aprox. o saptamana iar capul traieste fara corp cateva zile (cat de tare e chestia asta?), am mai aflat ca niste pizde de pe un blog cred ca barbatii sunt ca gandacii ( le transmit multa muie; proastelor, daca eram asa cool ca gandacii nu va bagam in seama). Cea mai tare chestie e ca, in cazul unui atac nuclear, gandacii ar fi singurii supravietuitori. In concluzie sunt dati in sloboz.
Ma gandeam ca atunci cand o sa fie mai cald afara sa va invit la o iesire in parc cu peturile, voi aduceti cainele, pisica din dotare si eu imi aduc borcanu' cu gigi. Sau poate gasesc o lesa pana atunci.

Aaaa.....stie si ceva trick-uri; toata ziua sta nemiscat si din cand in cand se caca.

3 comments:

urban viole(n)t said...

Ati putea sa faceti ceva joculete impreuna, ca orice stapan cu animalul lui. Nu stiu, de exemplu, cand el sta, tu te caci si invers. Ah..si apropos..vezi sa ii mai dai si aer din cand in cand.

Anonymous said...

Vezi poate incepe sa se inmulteasca sau sa ii vina neamurile din pivnita. Ca nu mai scapi de ei.

VdG said...

@falcuta: mersi pentru sfat dar obisnuiesc sa nu fac cacutza in bucatarie si pe Gigi nu pot sa-l iau in baie ca nu e obisnuit cu ecosistemu' si poate moare. I-am dat niste gauri in capacul de la borcan/cusca/maison.

@liviu: Asta e scopu'. I-am adus un paianjen cu care sper sa se combine la un raport sexual normal, cu finalizare. Cine stie..... poate ma apuc de vandut GanJeni sau PaiDaci :))