In att. ..........

Cred c-o sa ma las de sloblozing o vreme, sunt foarte serios, dar pana atunci o sa va zic eu 5 chestii care mi-au marcat adolescenta:

1) Majoratele colegilor si prietenilor. Cred ca am fost la cel putin 15 majorate, la fiecare am fost poola de beat si niciodata nu am mancat tort, asta era un fel de traditie care trebuia respectata. Ce vremuri, eheeee.

2) Chiulu' de la scoala si baru' in care stateam. In ultimii 2 ani de liceu cam rar imi vedea cineva mufa prin scoala. Daca vroiau neaparat sa ma vada veneau la bar unde prestam cu prietenii sesiuni de brainstorming si discutam filosofie si analizam operele lu' Kant si Freud (beam ca porcii). Faza tare era ca nu prea aveam bani dar nici mult nu puteam duce. Daca beam 4 beri in 6 ore eram poola si nu cheltuiam mult.

3) Dat la buca prima oara. Asta da experienta pe care nu vreau s-o retraiesc. Cu toata ca am fost destul de precock mi-a lasat un gust amar (la figurat, bah). Poate era mai bine sa astept inca putin. Oricum mi-am dat drumu' repede...... si eram mandru de mine. Era ca un fel de intrecere intre mine si ea, cine termina mai repede. I-am dat clasa :))

4) Prima "posta" cu prietenii. Eram in clasa a 9-a si niste vecini tocmai o combinasera pe una care se mutase din Bukale la noi in oras. Era foarte draguta tipa si n-a avut nimic impotriva sa fie Foo Too The de 5. Eu fiind cel mai mic, am fost ultimul dar mi-a zis ca am pula mare, mai mare ca a altor futaciosi din grup si mi-a trecut supararea.

5) Terminarea liceului. Dat BAC. Luat nota mare. Picat admiterea la SNSPA. Vara aia a fost cea mai geniala dintre toate verisoarele mele. Am fost la mare unde am baut si am dat la buca si am ras de un prieten care venise cu "bagajul" si nu prea avea voie sa iasa din casa decat cu voia ei, a bagajului. Si frecat menta restul verii, si venit in Bukale unde 2 ani m-am distrat si mi-am antrenat ficatul cu prietenii.


Si acum o iau de la capat. Poate v-ati dat seama, lucrurile importante pentru mine sunt legate de prieteni, de bautura si Foo Tai. Toate sunt stans legate si nu as renunta la nimic pentru nimic. Nu poti avea prieteni daca nu bei (sau ai prieteni dar sunt lameri) cum nu poti da la buca daca nu ai prieteni, care sa te imbete, inainte sa intalnesti grasa. Ziceam asa.

Sa traiti.........

4 comments:

Anonymous said...

Ilieee, nuuu plecaa...
Si ia zi ma cand o sa te intorci?!
Ca tare dor o sa ne mai fie de tine...cine ne mai inveselesti noua zilele, cine ne mai pune la curent cu tot felu de stiri si detalii, fara care am putea sa traim si fara sa le fi stiut?...etc, etc, etc...
Caterincles...acuma!

Simone said...

Daca intrai la SNSPA, eram colegi ;)

VdG said...

Am fost la SNSPA, am dat vreo 2 examene pentru un prieten. Am luat 10 pentru ca sunt jmeker.

7R33Z said...

marcant, indeed...eu am sarit peste posta cu prietenii, k sunt un egoist!!...dar de fapt...tot posta cu prietenii se numeste cand tipa p care o combini a fost deja cu tot clanul si va fi in continuare si dupa tine...deci teoretic...a fost si posta...ce coincidenta bweeeey!!:)))