Cum sa........

Din ciclu "cum sa....", azi va intru in monitoare cu urmatoarea propunere: cum sa futi pizde.

1) Mergi la Obor dupa ora 23:00, le gasesti pe strada imbracate sumar (femeile, nu pizdele, cine dreaq a vazut pizda imbracata?!). Vorbesti cu ele, le platesti si dai la buca. Dupa 2 luni mergi la control cand descoperi ca melcu' tau are o culoare ciudata.

2) Mergi intr-un club de pe Lipscani, oricare, e mai bine sa fie andargraund. Te imbeti poola, incepi sa te bagi in seama cu cea mai beata/urata fata pe care o vezi. A doua zi te imbeti iar maxim si te intalnesti cu ea, sa va cunoasteti mai bine. Ea o sa fie la fel de urata ca-n seara precedenta, dar treaza. Incearca s-o imbeti. Daca e beata si nu vrea s-o foo tzi arunc-o in primul boschete si rupe-i fasu'. Daca n-o sa-i placa te denunta la Politie. Te-ai futut grav.

3) Da un anunt intr-un ziar/site care sa sune cam asa : "Barbat heterosexual, nu gay, imi ofer serviciile doamnelor si domnisoarelor. Prestez anilingus, cunnilingus si tzatzolingus. Pret 1000 EUR." Bagi un pret prohibitiv sa le faci curioase, iti pui o poza gasita pe un site de gay in care eventual organul numit pula e erect. Ai grija sa nu te implici afectiv ca nu face bine afacerii si se supara pestele. Da, o sa ai si peste, doar esti prostituat, ce credeai?!

4) O alta idee e sa incepi un nou razboi mondial. Cum in Primu' au murit cateva zeci de milioane de barbati (cred) iar raportul dintre barbati-femei era in favoarea vaginetelor asa s-ar intampla si in cazul tau. Daca sunt mai multe pisde si mai putin barbati e normal sa ai si tu parte de ceva actiune. Vezi sa nu fi recrutat ca te-ai futut.

5) Cumpara-ti un bilet de avion si du-te la New York. Acolo locuieste Paris Hilton. Cam ciudat sa te cheme Paris si sa stai in New York, nu crezi? Asa, toata lumea stie ca Paris e cam lame de felul ei si se fute grav. Ai 70% sanse sa o futi. Ai grija ca asta are prostu obicei sa se filmeze in timp ce si-o vara.

Daca esti incapatanat si nu vrei sa testezi ce scrisai io acilisa poti face laba.

Pentru fete n-am nimic de zis, ele se pot fute cand vor, daca nu sunt hidoase. Apropo de asta, d'aia zic toti barbatii: "Eu daca as fi femeie si as gandi ca un barbat as fi cea mai mare curva"

'ntelegi?

2 comments:

rk said...

te inteleg...pac, pac.
articolul asta al tau imi aminteste de melodia aia "down on my knees", inteleasa fix pe dos.

VdG said...

:)) Ayo rulzz