Asta nu

Din seria "orice da' asta in niciun caz".
Acum ceva timp i-am propus lu' LaMosor guy sa formam un club. The Tit Fuckers Club. Idea e simpla, ca in cazul oricarui club, daca se gasesc cel putin doua persoane care sa aprecieze acelasi lucru, acestea ar trebui sa formeze un club. Am vrut sa vad daca sunt original asa ca incep sa caut pe Google "tit fuckers club", din fericire nimeni nu s-a mai gandit la asta. Din nefericire am gasit un site cu pornache indian.
Aici vroiam sa ajung. Va recomand sa stati departe de el. In viata mea nu am mai vazut asemenea jenibilitati, deci e tigani care se fute, manca-ti-as! Foarte urat.
Le recomand indienilor care probabil n-au auzit de mine sa ramana la venerat vaci si sa-si tina hainele pe ei. Inca ceva, actorii indieni au toti mustata, si femeile si barbatii.

Nu ma credeti? Poftim cultura.




4 comments:

Ramona said...

Si eu cand ziceam ca indienii sunt scarbosi nu ma crdea nimeni!

La Mosor said...

Thank you, come again!

Anonymous said...

Cacat...Frate ce urate sunt alea...ce plm ai facut ma ai intrat pe "Ugly tits fuckers" Cacat, da, indiencele sunt urate, dar frate sunt si unele bune rau in plm! Pe alea nu le-ai gasit?!?

7R33Z said...

eu credeam k tiganii se inmultesc prin diviziune celulara...asa cum femeile se caca norisori roz si cum pe noi ne-a adus barza, pentru ca "mami" si "tati" nu faceau sex, ei se iubeau...ce lume cruda...
:))))