Am un nou idol


Omu' asta, pe numele lui adevarat Tycho Brahe a fost un mare astronom, om de stiinta, plm. Asta conteaza mai putin. De ce e el atat de special, you may ask? Pai in primul rand nu avea nas, era noseless. Si-a pierdut nasul intr-un duel si si-a facut singur o proteza din aliaj aur-argint (poate ii vine vreunui manelar o idee). Care se pare era prea bine si nici nu se cunostea. Nici asta nu e asa important, important e ca omu' asta era atat de smecher incat avea un pitic pe care-l tinea sub masa si pe care il considera clarvazator. Daca dadea asta un party ceva si se enerva, le zicea tuturor sa taca si sa-l asculte pe piticu' clarvazator, care evident statea sub masa. Daca nici acum nu-l considerati smecher va mai zic ceva, Tycho avea ca animal de casa un elan. Dar nu orice tip de elan, un elan care bea bere. Da' bea frate, a baut elanu' pana a cazut pe scari si a murit. Pe bune. Asta e genial.

Spuneti voi cum e posibil sa nu iubesti un om destept, care n-avea nas, da' in schimb avea un pitic clarvazator si un elan betiv??

4 comments:

Anonymous said...

:))))) foarte misto...
Ideea cu nasu nu cred ca o sa o ia veroun (a se citi cu accent frantzuz) manelar, ci mai degraba Michael Jakson! Hahahahaaa...

Anonymous said...

Aloo, cine pula mea v-a zis ca am cazut pe scari de beat ce eram? Ce carti de istorie proaste aveti, bei si tu un paharel acolo, te impiedici de oala de noapte a stapanului, cazi pe scari si iti frangi gatu si gata esti alcoolic. Cum te mai catalogheaza lumea. Uite cum invatza copii despre tine lucruri false.
Rusine !

VdG said...

@andu: sugi melcu' :)) Glumeasc, stii ca tu esti cel mai bun cititor al meu. Te pup :))

@elanul: Stai linistit, te intelegem. Data viitoare cand comentezi, fa-o fara asa mult elan. Te rog :))

Anonymous said...

hahahaaaaaa...foarte tare faza cu elanul! :))
...aaa si msi... :">