Prima Etapa....

Oameni buni si rai, trebuie sa punem mana de la mana si s-o cinstim pe ThePrecious. Motivul e simplu, a fost prima care a si-a facut provocarea, si provocarea era sa spuna adevarul. Cine nu stie sa citeasca comentariile sa invete ca o sa spun eu acum.
A fost intrebata daca Andrei are melcu' mic si spre surprinderea noastra............cica nu!!! (standing ovations). Defapt a zis ca daca il aveam mic nu ar mai fi stat cu el, de aici trag urmatoarea concluzie: acum nu-l are mic dar cand se vor despartii il va aveam. Andrei e singur om din Univers care are marimea melcului conditionata de existenta unei relatii. Acum e bine ca-l foloseste si e mare, dar cand e singur si-l foloseste (tot singur), e mic si pricajit.

Astept sa intrati dreaqului pe blog aicisha si sa incepeti sa jucati ca doar nu sunteti adulti, copii redusi ce sunteti.
ThePrecious trebuie sa ma provoace.

Maine expira termenul dat lui Bogdan, daca nu-l indeplineste il expulzez din Univers.

2 comments:

Anonymous said...

ba nu chiar din univers ca am inteles ca in alte "universe" e totul mai scump...sau ca cica oamenii de 'colosha are ochii in cur(si e nasol cand vb cu cineva si se uita la tine si il trece o ragaiala)...zic sa il expulzezi doar din galaxie...:))

Ramona said...

eu nu mai joc.in primul rand am senzatia ca joc singura.si in al doilea rand,alex ar tb sa cercetezi tu singur daca e adevarat sau nu ce am zis eu.