Top: Dobitocii de azi si de maine

Cum in fiecare zi te lovesti de un cocalar care trebuie sa-ti strice ziua, m-am decis sa realizez un top cu cei care mi-au stricat ziua mie (il puteti completa cu cocalarii care v-au stricat-o voua). Sa incepem, ca orice blog care se respecata (NOT) cu sfarsitul:

Locul 3: Dobitocul care dimineata mi-a indoit stergatoarele si oglinzile de la masina si un scurt mesaj pentru el : Sper sa-ti bage cineva un stergator in cavitatea anala, de-a latu'.

Locul 2: Senzationescu Dan Diaconescu, motivul pentru care il bag in top e ca a intrerupt serialul "Elodia" si acum face emisiuni cu EL. El e moderator, invitat, el da telefoane in direct. Nu consider normal aceasta brusca intrerupere a serialui mai sus mentionata din simplu motiv ca acum lumea nu se mai uita la OTV. Va intreb ceva, ce se intampla cand nu se mai uita lumea la OTV? Pai lumea isi gaseste alta ocupatie, cum ar fi: ascultat muzica la ore inaintate, facut sex galagios cu sotiile sau nu, baut in fata blocului. In concluzie galagie. Asta inseamna ca nici eu nu pot dormii. Acum mesaju' pentru DDTV: Sper ca intr-un din emisiunile tale sa te enervezi si sa te dai afara din studiou sau eventual sa comiti prima crima (sinucidere) live. Pana atunci: Stop playing with yourself.

Locul 1: Ii revine inegalabilului Stefan Banica jr. pentru ca in prima zi de scoala s-a deghizat si si-a dus copilul la scoala. Pana aici nimic anormal pentru un transsexual travestit dar profesorii au aflat si nestiind in ce s-a deghizat Stefanel s-au gandit sa le dea un test elevilor ( a se citi cocalari retardati). Testul avea ca scop aflarea "deghizaturii" sotului Zanei, deci Zanului, si suna cam asa:

In ce s-a deghizat Stefan Banica jr. ?

a) In Elvis Presley
b) In Elvis Presley
C) Ambele variante de mai sus.

Astept sugestii, ma puteti contacta pe mail, sms, mms, stf, plm sau prin porumbei vitanjori si mesaje in sticle aruncate in toaleta via Dambovita.

No comments: