Parti Bune.....Parti Proaste

Vroiam sa zic iar ce-a fost bine in weekend si ce n-a fost dar am numai cuvinte de lauda pentru weekendul ce-a trecut, asa ca "sa traiesti weekend 19-21 sept 2008".
Pe scurt: revenge- sweet de unde si expresia "revenge is sweet", mahmureala de sambata a fost foarte necesara, sa-mi aduca aminte ca nu trebuie sa mai beau. Dar cum eu nu ma iau dupa mahmureli o sa continui. Duminica a fost cum nu se poate mai linistita, ca intr-o familie de buni crestini, cafea, fotbal si cautat loc de parcare. Aaaaa.....asta dupa ce sambata am vazut proiectii in Piata Universitatii si mi-a cazut OB-ul din vaginet spre amuzamentul femeii care vorbea la jucaria de la Happy Meal.
Si totusi am ceva de reprosat, m-am julit si m-am lovit la cap, sper ca in acelasi timp ca altfel trebuie sa iau ceva medicamente pentru memorie sau anti-black-out.
V-as intreba cum a fost uichendul vostru, dar stiu............

2 comments:

Ramona said...

femeia aia nu vb la jucaria de la happy meal,vorbea la telefon...da?

Anonymous said...

ba ideea e ca bei si mult, eu nu am avut iar nici pe draq cu toate ca bausem asemeni unei veveritze impaiate....imi aduc totusi aminte de taximetristul crestin care ne-a dus acasa!