Adevar sau provocare

Aseara am avut o idee geniala (cred), suna cam asa: vrea sa fac pe blog o rubrica speciala in care sa se joace lumea "adevar sau provocare". Merge in felul urmator: la postul asta cine vrea sa joace lasa un mesaj ( la commentarii)gen "sunt Vaginnette14 si ma bag la joc". Daca se aduna vreo 20-30 pana duminica e tocmai bine. Eu fac perechile si fiecare pereche joaca separat. Exemplu Vaginette14 cu FinettiMaster69, Vaginnette intreba "adevar sau provocare?", FinettiMaster69 raspunde: provocare sa moara copiii lu' tata. Asa ca Vaginette14 il provoaca sa .........sa suga niste degete de la picioarele cuiva, nu conteaza cine ( faza cu suptu' o stiu pretenarii). FinettiMaster69 se filmeaza sau isi face poze cand suge un deget (de la picior de om), apoi rezultatul se posteaza pe bolg sa radem si noi. Si asa cu fiecare dintre perechi, in felul asta avem pe blog 10 postari noi pe zi si lumea e fericita. In plus daca merge bine eu o sa fiu foarte bogat in scurt timp si pe voi o sa va uit :)
Eu sunt primul care ma bag si accept orice (aproape), as vrea totusi o provocare sa ma imbat grav :)).
Astept sugestii, propuneri si alte bazaconii.
Let the games begin.

Update:
Primul participant: "Ala care face caca des"
Another update: Am ajuns la 3 participanti: Eu , Ala care face caca des si ThePrecious Mai astept inca 17 (cel putin pana duminica), inscrieti-va ca nu stiti ce pierdeti.

4 comments:

Anonymous said...

ma bag lejer...tmai ales la aia cu bautul...I dare you!!!!Muhahahaha

Ramona said...

si eu si eu.Da n-am inteles...tre sa zic ca sunt Vaginette?:))

Olive said...

hai fie...ma bag si eu in jocul asta al tau....da' nu vreau sa fiu nici zeama finetti ala si nici Vaginette :)))

Anonymous said...

ma bag si eu...ba apropozitor esti dement in pm...eu chiar nu am ras la stramba aia in pm...nu era nimic de ras in pm...si in plus...pm