Adevar sau Provocare------Echipele

He he hey.....am facut echipele. Partea proasta e ca cititorii mei m -au dezamagit, asa ca le transmit un mesaj: sa-mi sug p%$a.
Continuam, avem 6 (ce numar simplu) participanti, Yo, Donkey Raper Shit Eater, Ala care face caca des, The Precious, GreenHell si Cer-asel Senin. Echipele sunt urmatoarele:

Yo === Ala care face caca des
ThePrecious == Cer-asel Senin
Donkey Raper Shit Eater == GreenHell

Va repet regulile: Fiecare pereche posteaza la comentarii intrebarea magica "Adevar sau Provocare" si se alege in functie de marimea coaelor ce vreti sa faceti. Intreaba giucatorii din stanga ( Yo, Theprecious, Donkey Raper Shit Eater)iar ceilalti raspund. Dupa ce intrebati si vi se raspunde postati provocarea

Maine sper sa am provocarile postate ca daca nu, o sa va blestem.

Let the games begin

UpDate: Asta ar trebui sa fie proba la Special Olimpics.

FRATE, NU TE MAI INTELEGI CU LUMEA, AM DECIS SA NU MAI EXISTE PERECHI. MERGEM PE PRINCIPIU HAOSULUI. FIECARE POATE SA PROVOACE PE FIECARE, NU CONTEAZA CATI SI DE CE.
L-AM PROVOCAT DEJA PE "BOGDAN PREA DES CACACIOSUL" SI DACA MA SUPARA CINEVA IL PROVOC SI PE EL (IT'S ACTUALLY FUN).

CINE NU ISI INDEPLINESTE PROVOCAREA ISI IA BATAIE (MAI PUTIN BOGDAN CA NU POT SA-L BAT) SI EU DACA REFUZ SAU N-O FAC MA BAT SINGUR.

HAIDETI SCOATETI COCALARU' DIN VOI.........

19 comments:

VdG said...

Hey tu Ala care face caca des, arata-mi ca ai sange in oo. Adevar sau Provocare?

Ramona said...

Strumfule,zi adevar sau provocare?
>:)

Anonymous said...

bine ma..fie...ADEVAR!!!:))

VdG said...

Prea des cacaciosule, tin sa te anunt ca stiu multe despre tine si nu vreau sa fiu nevoit sa te pun in situatia sa spui ceva ce ti-ar fi oarecum fatal. intelegi? te mai intreb o data ADEVAR SAU PROVOCARE.

Anonymous said...

provoaca-ma, sunt pregatit!

Anonymous said...

cera-sel senin

Ramona said...

@ Strumfu:deci,faci rost de o ceapa(sa nu fie nici mica nici mare)...potrivita,si o mamanci.Goala si pe toata...si bineinteles filmuletz...:)

VdG said...

@Ala care face caca des : Te provoc sa gasesti un caca de caine si sa-l strivesti sub greutatea propriei maini. Vreau filmulet si totodata sa strigi "Die motherfucker, die" si alte urari specific romanesti, gasesti tu.

Pana nu indeplinesti provocarea nu poti sa ma provoci pe mine.
Adresa de mail (a mea) e: jullian_86@yahoo.ca ( .ca nu .com)

VdG said...

@ThePrecious: adevar sau provocare?

Ramona said...

adevar

Anonymous said...

GreenHell adevar sau provocare? Muuahahah...

VdG said...

@ThePrecious: Adevar zici huh.....pai i-a zii...... are Andrei melcu' mic? Daca nu vrei sa faci publica dezvaluirea poti sa-mi scrii un mail si o voi face eu.
Hai norok si la mai mare.....if you know what i mean :)

Ramona said...

Nu am incredere in tine sa faci tu publica dezvaluirea...asa ca o fac eu si o sa-ti raspund tot cu o intrebare:daca avea melcu mic crezi ca mai stateam cu el?:))

Ramona said...

si acum ca am fost prima care a raspuns la joc...vreau sa vad daca si restul se supun,altfel nu ma mai joc

Olive said...

donkey...eu alege adevarul :)

Anonymous said...

Adevarul este ca eu nu o cred pe Ramoa...asa ca va tre sa te documentezi si sa imi zici daca este adevarata afirmatia lui Ramoa ca Andrei nu are melcul mic...deci in concluzie tu tre sa imi zici daca Andrei are melcul mic sau nu (tre sa te documentezi cum am mai zis) si nu ma voi opri pana cand nu voi "optine" raspunsul corect...adica da... :))

Anonymous said...

bai Ramona glumeam ma nu te supara...nu stiam ce sa o intreb ca nici macar nu o cunosc si am zis la caterinca...ce vroiam eu sa zic cu aia defapt a fost ca Andrei are melcu mic nimic altceva...ok!??! (joke=gluma, faza amuzanta, nu e pe bune)

Anonymous said...

"toti copii de 15 ani isi dau pe net cu parerea, cu privire la pwla mea si cum percep eu durerea"...:))

Olive said...

ochei...deci eu o cunosc pe vara-mea si nu m-a mintit in privinta baietilor....nu la faze de genu'.....pot sa spun si eu ce a zis si ea : Andrei nu are melcu mic ! :D