Hallo

Buna,

Numele meu este marius moga si sunt fumacios. Sau mai bine zis eram. Astazi s-a implinit o saptamana de cand m-am lasat de tigari. Singurul motiv (pe langa cel economic, cel legat de sanatate si altele) a fost sa ma laud in fata tuturor cat de smecher sunt eu ca m-am lasat de fumat. Singura chestie pe care n-am anticipat-o a fost urmatoarea: toata lumea s-a lasat de fumat in ultima luna. Nu glumesc, absolut toata lumea. Acum ma gandesc sa ma apuc iar de fumat si sa-i privesc boem pe quiter-i.

Acum serios: am folosit plasturi Nicorette si chiar au dat roade ( ce expresie ciudata "a da roade", daca te gandesti la roade in sensul de a roade si nu de roade roade, right?). Nu prea mai simt nevoia sa fumez, imi depasesc usor usor automatismele si baloshesc din ce in ce mai putin atunci cand vad o tigara aprinsa. Si pana acum am economisit 88 RON pe care ii voi investi in alcool si droguri ushoare( coca light, dava light, meth light si x light).

De cand m-am lasat de fumat am inceput sa observ lucruri si sa ma gandesc la chestii:

- nu e coincidenta ca sperma si mucii au aceeasi consistenta si sunt ambele secretii, una secretie nazala si cealalta secretie pulara. MUC citit invers e CUM. Te' dreaqu'.

- cica Vantu a fost arestat si va sta 29 de zile in parnaie! SOVedem si p'asta. Hahaha.

- a venit toamna link

1 comment:

P!nk said...

True. In ultima luna am vazut multi dand quit fumatului. Eu nu ! Pot, dar nu vreau.