M-am-cam-ras

....vazand asta.


EMBED-Reporter Fails At Swinging Hammer - Watch more free videos

Zielel trecute m-am imbatat cu un amic pe care nu-l mai vazusem de fo' 2 ani. In astia 2 ani omu' a fost in US&A prin programul ala Work and Travel, care intre noi fie vorba ar trebui sa se numeasca Hard Work and Maybe a Little Bit of Travel Sometimes Not so Much. In fine, mi-a povestit o gramada de chestii despre americani, despre cat de mult muncesc ei, ca sunt ca robotii, despre cat de grase sunt americancele samd. Inevitabil o mare parte din discutie a fost despre cat de prosti sunt americanii. Mi-a povestit ca vorbea el cu un american, coleg de munca si ca ii zice aluia la un moment dat ca trebuie sa dea un telefon in Romania. Americanul incepe sa rada si zice ca asa ceva nu e posibil, ca nu exista un cablu de telefon suficient de lung care sa treaca peste Altantic!!! Say Whaaaatttt?? OMFG Fuck-tard.
Si asta e doar un exemplu, destul de concludent totusi.
Mie imi place mult sa generalizez in general, gen :) dar ma gandesc ca totusi americanul ala era un biet chelner care probabil terminase The School Of Arts And Jobs @ Agriculture Highschool deci pretentii c-ar fi fun' geniu n-are nimeni. Si mi-am adus aminte ca si eu am avut colegi d'astia cand era tanar si am lucrat o vara in Eforie Sud ca baiat-autobuz (busboy to be more precise). Asadar, avem o colega buna (salut), mah da' buna care era proasta, mah da' proasta. Grav. Si ne urinam pe noi de ras cand zicea cate ceva, gen: "sunt praf pe masa" sau "hai sa aranjam masele".

In concluzie: m-am ras la filmuletul ala si sa-mi bag poola in ei de tigani care vand legume in piata si striga dupa tine tot timpul "hai baiatul sa-ti dau niste cartofi, sunt romanesti, proaspeti". Ma simt ca o halca de carne din care fiecare (suna ca o melodie de la Grasu XXL, atat de prost suna) vrea o bucata. Muie Bote.

3 comments:

Scarbosu said...

am avut şi eu ghinionu' ca un fost unchi de-al meu , să se însoare cu o americancă .
ei cumpără dvd-uri şi duminica se uită la film în familie după barbieque . Numai când mă gândesc la mirosul de picioare care se strâng duminica....

Blanche Neige said...

Eu aici ma abtin, ca am fost, am vazut, nu mi-a placut si m-am intors acasa... Dar America are farmecul ei, din pacate sunt destul de putini romani care il descopera :)

silavaracald said...

@Blanche
Deci, tu eşti printre ăia mulţi? =))