Help!

Dupa cum probabil observati ... da cu tine vorbesc unicule vizitator..... mi-am schimbat blana blogului. Din pacate naravul ramane acelasi, scriu doar atunci cand imi vine ciclu. Ma bucur c-am lamurit asta si acum toata lumea stie ca asta e singurul blog conditionat fiziologic din lume. Sa trecem la lucruri mai serioase.

Problema mea in acest moment e urmatoarea:

De cateva zile ma simt foarte ciudat in sensul ca am un apetit incredibil, am arsuri, ma simt molesit, obosit tot timpul, burta incepe sa-mi creasca vizibil si supriza.....nu mi-a venit ciclul de 24 de ani. Daca aveti placerea si bunatatea sa-mi ziceti si mie ce se intampla v-as ramane recunoscator.

Eu presupun ca fie sunt gravid, cu toate ca nu mai m-am masturbat cu dushul de cand citeam in Bravo ca e posibil sa ramai gravida si sa iei boli si sa-ti cresca par in bateria de la dus, sau ca vechiul meu prieten Limbricul s-a intors si e paranormal. Adica acum in loc sa slabesc ma ingrash.

Ahhh....idee de afaceri: Cura de slabire cu limbrici. Sau cura de ingrasare cu limbrici paranormali.

Deci, ce cacat am??

Acum trebuie sa plec, ma cheama datoria.

Va rup. Pa.

5 comments:

Ramona said...

Cred ca ar trebui sa le mai tai unghiile hemoroizilor...cu unghiera :)

Anonymous said...

Am votat "gaozarie anala" in sensu` bun, desigur pt ca de fapt (m-am ras). Vazette, tu ce cauti acilea ca-ti sparg nasu`?!?!

Scârbosu' said...

bravo boys


p.s.Word Verification : alasuri

penisdemasa said...

coif, ești pe drumul bun, continuă...dacă-ți crește vreun picior să nu te sperii, e fractu geamăn pe care l-ai halit cât timp ai fost la mămică-ta-n abdomen

silavaracald said...

Fii atent aici, că vorbeşte un doctor!
Fă testul cu broscuţa! Ştii tu, pentru sarcină...
Nu, băăăăăă, n-o înghiţi, că nu eşti macaronar!...
Prea târziu!
No, să-ţi fie de bine măcar! ;)