sar'na

A trecut atata timp de cand n-am mai scris ca am uitat parola de la blog. Mi-a luat ceva s-o ghicesc. Huh :)

Din seria "Penibil, frate penibil" azi va povestesc despre adolescenta mea zbuciumata.

Se facea ca acum multi, multi ani (fo' 4 asa) aveam eu o prietena foarte buna cu care beam de rupeam. Si mergeam in Militari unde statea ea intr-o garsoniera si beam, ma da beam. La un moment dat ii apare asteia un furuncul pe mana, parca. Nu i-am dat prea mare importanta pana la un moment dat cand ne-am imbatat si (toata lumea stie ca atunci cand esti beat incepi sa exagerezi si sa te gandesti la toate cacaturile) beti fiind s-a hotarat asta sa mearga a doua zi la spital si s-o cheme pe ma-sa la Bucuresti. Eu am uitat asta, toata lumea stie ca atunci cand esti beat si te gandesti la toate cachiturile si exagerezi uiti repede si nu dai prea mare importanta. Asa ca dupa sesiunea de baut am zis ca dorm acolo. Imi da asta niste pantaloni trei sferturi de pijama, daca imi aduc bine aminte erau de satin sau ceva matase plm (erau alunecosi) si ma pun sa dorm. Dimineata auzeam cum imi zicea ca a venit ma-sa si ca merge la spital cu ea si ca mi-a lasat cheia de la garsoniera undeva. Fiind mahmur iar n-am dat prea mare importanta. M-am trezit si m-am sperit ca eram singur in casa si n-avea interneti acolo sa fac si eu o laba de dimineata ashea. O sun p'asta si-mi zice ca e la spital bla bla si ca pot sa plec acasa cand vreau da' sa-i promit ca vin s-o vizitez la spital. Ce sa mai; ma imbrac, aranjez frumos pantalonii de pijama pe acolo, fac patul, dau cu aspiratorul si plec acasa. Pe seara merg la asta la spital, schimb ceva amabilitati cu ma-sa si stau in salon sa mai vorbim. La un moment dat ma-sa ma roaga sa ies din salon sa se schimbe fii-sa, sa-si ia pantalonii de pijama pe ea c-o sa se culce (fusese in timpul zilei la garsoniera sa-i ia). (introspectie start) SUUUUPER zic eu in gandul meu. Ce nu stia nimeni e ca in momentul in care m-am trezit am mers la veceu sa fac sweet shushu si ca in cazul oricarui betiv care se respecta am dat ceva shushu pe pantalonii de pijama. Gandindu-ma c-o sa-i spele inainte sa-i poarte i-am lasat frumos in casa.(introspectie over)
Ies din salon, astept cateva minute pana se schimba aia si reintru. Ma-sa se uita destul de ciudat la pantaloni, pantaloni care aveau strategic cateva pete galbene ( asta e foarte ciudat, eu nu am shushu galben daca beau bere) in zona inghinala. Eram terminat, ma inrosisem ca un cur de babuin, transpiram si asteptam sa zica cineva ceva. Pana la urma suspansul a fost risipit cand o aud pe ma-sa zicand: "ce sunt petele alea?". Aveam inima in momentul ala cat pula unui chinez adolescent. "Rivanol de aseara" zic eu uitandu-ma la un calorifer si facand discret semn ca tre' sa plec ca sa mai prind metroul ca n-am bani de taxi si ca as mai bea ceva acasa.PA.

5 comments:

silavaracald said...

Băi, ţi să fărâmă naibii blogu de când l-ai lăsat de izbelişte! Postai ditamai comentariu azi-dimineaţă şi sufletu, ca să nu zic altfel!
Deci, te informam că, în lipsa ta, am avut grijă de el, adică de blog, şi l-am prins taman la ţanc pe unu care o luase cu el la spinare. No, şi restu am uitat ce-am mai scris, da era a naibii de inteligent! :D

VdG said...

sar'na da' nu stiu ce e cu mine azi, nu inteleg nimic. ce s-a hazardat???

Blanche Neige said...

Faina copilarie ai avut! Desi trebuie sa recunosc ca mi-a fost greu sa termin de citit postul, ca la faza in care ai povestit ca inainte sa pleci ai dat cu aspiratorul, creierul meu a facut un mic scurtcircuit! Mai exista si barbati din astia?? :-)))

VdG said...

Trebuia sa existe si putina fictiune in postul asta. In pasajul ala a fost :))

silavaracald said...

Băi, am nevoie de un ajutor, la cabinet, că am doar o soră medicală. Văd că le ai cu dezinfecţia! Te angajez să-mi fii sor prin corespondenţă! Te bagi?
:D